Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mijnenveger

Kijk eens naar dat prentje hierboven? Niets speciaals aan? Gewoon mijnenveger? Daar is wel iets speciaal aan! Dat is de eerste keer sedert de muis links staat dat mske mijnenveger kan uitspelen. Dat betekent met haar linker hand hé! Dat is niet zo simpel hoor.

Nu ja, als er hier van die linke telefoontjes binnen komen dan beginnen ze hier precies wat raar te doen. Dus nu ook, met die mijnenveger. En het was niet dat telefoontje van deze middag maar eentje van deze avond en toen zei mske tegen Slow: “ik heb voor de eerste keer met mijn linker hand mijnenveger uit gespeeld” en Slow keek, precies of hij efkes zijn nikkel moest laten vallen en begon dan heel hard te applaudiseren. En ik dacht van: “daar gaan ze weer”, maar het was dan ook wél een super verbijsterend telefoontje. En toen nam Slow zelf de telefoon van de haak en zei: “hallo Guinness Book …”

Maar noch Slow noch mske weten wat ze aan moeten met het nieuws dat ze nu weer net hebben gekregen.

Previous

Voor een stukske plakband

Next

Links voor rechtshandigen

1 Comment

 1. 13-05-2006, 22:12:44
  x
  hopelijk goed nieuws?
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  13-05-2006, 22:15:04
  knettie
  van die spellekes krijg ik de rantepante,kriebekrats,fumierakkie,krobbiedanskie,… alléé alles da nie deugd dus doe koenie da niete.
  zalig,zo’n zomeravond waarin alles ‘vlekkeloos’ verloopt,geniet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén