Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nur für Busse

Soms heb je bepaalde herinneringen aan vroegere programma’s en als je die dan later terug ziet dan denk je van: “was dat alles?

mske heeft dat ook. Meestal vallen die dingen dan tegen en vraagt ze zich af wat voor smaak ze dan vroeger wel moet gehad hebben.

Gisteren echter kwam het onderwerp Duitse komieken ter sprake en mske had een herinnering aan een programma dat “Nur für Busse” heette en ze begon er over, maar Slow kende het niet. mske had daar toentertijd zo mee gelachen.

Ze had dat ooit al wel eens proberen terugvinden, zonder resultaat maar nu ging ze het nog maar eens proberen. Deze keer vond ze hem, dank zij een artikeltje dat door iemand anders geschreven was. Het is twintig haar geleden en mske zou het nu wel eens willen terug zien om te weten of ze er nog mee zou kunnen lachen.

Previous

Gezien vanuit de ogen van een kind van nog geen drie

Next

Sloefs actie

1 Comment

 1. 25-05-2006, 09:49:44

  da’s pure nostalgie,
  Nu kunnen ze daar niet méér mee lachen.
  toch is het fijn om terug te kijken,
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  25-05-2006, 10:11:23
  komiek
  jaat,jaat,smaken kunnen wijzigen door de jaren heen maar als dat een ‘goede’ komiek was,nee nee ik ken hem niet, blijf je er waarschijnlijk met,om lachen……wanneer ik foto’s van mezelf bekijk,kom ik ook meestal niet bij (kuh,kuh).
  koenie,die alles komiek vindt en als het dat niet is,het komiek maakt,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén