Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Roken

Het jongetje viel. Een klein jongetje van een jaar of acht met een fietsje en hij viel op zijn borst en mske snelde toe en haalde hem uit zijn fietsje en zette hem tegen een muurtje om te bekomen want hij had even problemen met ademen. De vriendjes, die ouder waren, kwamen toegesneld en vroegen wat er gebeurde en mske vertelde het hen.

Het jongetje vroeg in het Frans aan mske of ze rookte. En net toen mske negatief antwoordde gaf één van de vriendjes het manneke een brandende sigaret. mske geloofde niet wat ze zag en stond nog perplexer toen het jongetje vroeg of ze te arm was om te roken, waarop mske hem uitlegde waarom je beter niet rookt, zeker niet op je achtste, maar dat bleek tegen dovemansoren.

Dromen zijn bedrog, dromen zijn dingen die in de dag gebeuren en die je ’s nachts verwerkt. Maar dan maken ze er toch een verduvelde mengelmoes van …

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Over wortels en konijntjes

1 Comment

 1. 30-06-2006, 12:50:07
  de kinderen
  slaan vandaag de dag hun jeugd over, toch?
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  30-06-2006, 23:33:52
  dromen
  mijn dromen zitten ook altijd zo raar in elkaar
  een zonnig weekend,

  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén