Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Roken op het bankske

Jeugd gewoon dwars? Of hoe leggen we het volgende uit?

De Rebel mocht niet roken. Dus rookte hij achter ’t gat. Tot er iets voorviel en hij op de één of andere manier toch de toelating kreeg om te roken.

Toen hij vertelde dat hij hier rustig op de pc ging zitten ofwel met zijn playstation spelen, met het glas cola en de asbak naast hem, lachte Slow en vertelde dat hij die asbak mocht vergeten, vermits hier binnen niet mag gerookt worden. Hij “pffffffffte”. Gistermorgen stond hij op en ging op het bankje een sigaretje roken. En dan … niets meer tot Zoneke weg was en hij stillekes buiten op het bankje nog een sigaretje ging roken. Gisteravond zei Slow dat hij moest zien dat hij tijdig zijn laatste sigaret rookte zodat hij niet van de kou van buiten onmiddellijk op die kamer zonder vuur moest gaan slapen. De website was interessanter.

Deze morgen, die eigenlijk middag was, niets … Tegen 14.00u ging hij dan toch maar even buiten een toerke doen. Daarnet na het eten vloog hij als een pijl uit een boog van tafel naar de pc, want ze zijn met het gastenboek bezig.

En de sigaretten? Missen we iets?

Previous

Grapjes

Next

Neanderthal man

1 Comment

  1. 13-04-2004, 19:59:32
    stoppen met roken
    Website maken is misschien ook een manier om met roken te stoppen

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén