Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lou Reed

Ooit, lang geleden, in een periode dat muziek er niet zo toe deed, omdat mske meer begaan was met Zoneke en Zus toen die nog Zonekeke en Zuske waren, woonden ze in een huis waar een open stuk naast was. In het midden van dat open stuk had een eenzame paal van de bushalte gestaan. Omwille van het tochtgat, dat dat open stuk toch was, was die eenzame paal met het bordje “bushalte” in alle geniepigheid richting mskes huis geslopen en had zich net naast de waterafvoerpijp geïnstalleerd.

Op een regenachtige, winderige herfstdag, toen mske haar voordeur wilde binnengaan, zag ze iets dat er absoluut niet thuis hoorde. Tegen de paal geleund stond Lou Reed. Ze nam hem op en en nam hem mee naar binnen. Ze veronderstelde dat de eigenaar zich wel zou melden als hij of zij tot de bemerking kwam dat de nieuwe aankoop ergens verloren was gelopen.

We zijn nu heel veel jaren later en Lou Reed is nog steeds in dit huis te gast, sedert de dag dat mske hem, taking a walk on the wild side, nat en verkleumd binnen genood heeft.

Zoals gezegd, in die periode deed muziek er niet zo toe en mske was toen niet bepaald gek van Lou Reed.

Maar ondertussen is “Take a walk on the wild side” ook al wat belegen en beter verteerbaar en uitermate genietbaar.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 02-08-2006, 22:42:21
  ))
  Lou Reed…dat is niet mis zenne!! Volgens mij hadde gij nen stillen aanbidder en ocharme….tot de dag van vandaag heb je ’t niet gesnapt…
  Maar nu wete het!!
  slaap zacht.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  02-08-2006, 22:52:36

  ‘k zou toch liever een schoon madam hier zien staan ))
  groetjes hé
  http://borriquito.skynetblogs.be
  Borriquito

  —————————————————————————–

  02-08-2006, 23:40:27
  nog over spelling
  zeg die pannekoeken zullen met of zonder n even goed smaken en de kleur van die paardenbloem of paardebloem zal altijd geel blijven !haha!
  Zeg nu zelf ,moeten ze daar hun geld aan verspillen ,er zijn wel nuttiger dingen te doen zeker .Slaap lekker! Enne…Vrijdag verdwijn ik voor 14 dagen in de Ardense bossen . Doei!
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  03-08-2006, 10:31:24
  goh
  da is zo een verhaal waar ik kan van genieten sé ! Stillekes droomde ik vroeger ook zo van die ’toevallige ontmoetin’ met één van mijn toendertijd idolen, lol. En als ik dit lees, komt het allemaal een beetje terug. Leuk he !
  http://lost-soul.skynetblogs.be
  Lost Soul

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén