Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bezinksel

De zin om te bloggen staat op een vrij laag pitje. Waarom? Er zijn verschillende redenen. Er is al te veel werk, dat al om te beginnen; verder zijn er dingen op de blogs zelf die ons wat tegen de borst stoten al zijn we normaal de eerste die het gewoon van ons laten afglijden, maar sommige dingen zijn van die aard dat je toch efkes de zaken moet laten bezinken en bedenken wat en hoe je er nu mee aan moet.

Nu ja, de hoofdzaak waarom we bloggen is er nog steeds, dus die neveneffecten moeten gewoon efkes gerelativeerd worden en dan gaan we wel weer verder.

Het is niet de eerste keer dat we een onvruchtbare periode kennen.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 11-08-2006, 17:15:08

    aha…dat is het. Niet teveel van aantrekken wat op andere blogs gebeurd mske, doe maar gewoon uw ding en als je efkes geen zin hebt…dat is geen drama dat komt wel terug, zoals je zelf zegt met andere woorden.
    veel groeten
    http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
    dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén