Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De onderwerpen

Soms gebeuren hier ook zaken waarover ik zou kunnen bloggen. Maar om één of andere reden heb ik daar dan geen zin in.

De eerste reden is gewoonlijk dat ik het liever over prettige of grappige dingen heb. Af en toe eens een ergernisje mag er wel zijn, maar niet te vaak en niet te groot.

De tweede reden is gewoon het feit dat ik liever geen reacties krijg die beginnen met: “Wees blij dat …” Noch gesproken. Noch geschreven. Ik weet zelf ook wel dat er situaties bestaan die erger zijn, al zijn er ook situaties die er minder erg inhakken.

Dus blog ik er niet over. Ik kan dan beter een log wijden aan een uitleg waarom ik over bepaalde zaken niet wil bloggen.

Previous

Goed nieuws in de gazet

Next

Gesloten wegens toe

11 Comments

 1. Ik blog ook niet over alles. Zoals over wat me vanavond te wachten staat. Een belangrijke gebeurtenis waar ik het in het openbaar niet wil over hebben. Is het negatief? Nee. Is het positief? Ja, ik denk het wel…
  Er moet toch altijd een beetje mysterie blijven en sommige dingen hang ik liever niet aan de hoe grote klok omdat ze mij te privé zijn. Of omdat ik net zoals jij bepaalde (voorspelbare) reacties wil voorkomen.

  • ms

   Wel ja, ik vertel eigenlijk enkel de kleine dingetjes van het leven. Daarom heb ik het blog ooit Wizzewasjes genoemd (bewust zo geschreven om het toch wat persoonlijk te maken).

   De serieuze dingen kunnen wel in sommige gevallen maar niet als ze te persoonlijk worden.

 2. Begrijpelijk, echt persoonlijke zaken van belang zet denk ik niemand in zijn/haar blog.

  • ms

   Iedereen verstaat dat een beetje anders, die echt persoonlijke zaken van belang. De dingen van belang zal ieder wel voor zich houden. Het hangt er een beetje van af wat men een ding van belang noemt.

 3. Vermoedelijk houden de meeste bloggers privé onderwerpen binnenboord. Die zijn er altijd.
  Bij een paar dingen laat ik de reactiemogelijkheid dicht. Een prulversje, bijvoorbeeld. Dat is alleen maar leuk om op te schrijven.

 4. Ik heb een beetje hetzelfde qua reacties. Ik zit ook niet altijd te wachten op die goedbedoelde suggesties. Toch wel jammer eigenlijk.

 5. elsjeveth

  eh???

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén