Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lynley en Havers

Dat mske graag detectives leest, dat is algemeen geweten. Dat ze ze ook bekijkt op TV … dat hangt er van af dewelke.

Sedert enkele weken hebben ze Lynley op ons los gelaten. Bij het lezen van de boeken van Elisabeth George begreep mske dat personage al niet al te best. Bij de verfilming is dat nog een stukske erger. In die mate dat mske die ganse Lynly niet enkel maar een onnozel figuur vindt, maar bovendien nog een ergerlijk op de koop toe.

Een pozeke terug las ze een uitleg over het boek en de verfilming ervan, die gisteren vertoond werd. Toen ze dan ook gisteren keek en zag welke rede er gebruikt werd om Lynley, ondanks alles toch maar in die episode te laten opdraven, …

En toen Barbara Havers zich voor de zoveelste maal liet uitschelden en op haar kop liet kakken, zei mske nogal geagiteerd: “maar verdomme mens, geef dan toch je ontslag en laat die ellendelingen zelf het werk doen”. Misschien is het in de realiteit ook wel zo dat er mensen zijn bij wie carrière maken altijd en ten koste van alles op de eerste plaats komt.

Misschien kijkt mske volgende keer zelfs niet meer.

Previous

Rare gedachten

Next

Categoriseren

1 Comment

 1. 26-11-2006, 13:47:19

  das zo’n een Britse reeks zeker??? pfff, hou ik helemaal niet van… ik weet niet maar ik vind de meeste reeksen zo somber van “layout”… precies of alles is daar grijs…. nee, ik kan Judge John Deed, of Jessica Fletcher of Home Alone of ook nog ONZE reeksen zoals Witse, Aspe en zelfs Flikken veel meer waarderen dan…

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  26-11-2006, 13:49:21

  hummmm…. diene Home alone is een vergissing…. kan verdorie niet meer op de titel komen…. donderdagavond op 5TV… rond 22u…

  Talleke

  —————————————————————————–

  26-11-2006, 18:22:53

  ahummmmm….. nu valt mijn eurooke…. Close to home….
  Ik wist dak ’t niet ver van huis moest gaan zoeken!!!!
  )

  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén