Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Psychologisch

Nu ligt dat laatste boek hier, een boek van Elizabeth George. Het ligt hier en mske heeft het nog niet geopend. En nochtans leest ze die boeken ook graag, maar nu heeft ze zin om het ongelezen terug te brengen naar de bibliotheek en nog meer van de Kellerman boeken te lezen.

En diezelfde Jonathan Kellerman vertelt in één van zijn boeken dat mensen die, als kind, een trauma opgelopen hebben, interesse hebben voor psychologie. En mskes mond viel open. Daar komt dan die interesse vandaan, die interesse om weten wàt mensen drijft, wat hen dingen laat doen of juist niet. Daar komt die interesse voor die cursus psychologie van Broerke vandaan. Daarom heeft mske een voorkeur voor psychologische thrillers.

Wel, Mr. Jonathan Kellerman, jij bent één van de schrijvers, die naast Agatha Christie, waarschijnlijk met volledig oeuvre in mskes bibliotheek zal komen te staan.

Maar ze zal eens subtiele hints beginnen geven over die schrijver en over die boeken, want net vanavond heeft iemand haar gezegd dat subtiel blijkbaar in de familie zit.

Die persoon heeft nog meer gezegd en ergens ter hoogte van mskes hart zit een vlammeke te dansen dat maakt dat er daarboven wat water overkookt.

En mske zucht heel diep.

Previous

Slow en Zoneke

Next

Op sintenjacht

1 Comment

 1. 29-11-2004, 00:02:58
  Zucht….
  ik ook…..slaapwel en tot morgen.

  marian

  —————————————————————————–

  29-11-2004, 00:50:05
  *zucht*
  … en kijkt een veelbetekend…

  Aude Audenda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén