Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mel

Mel is niet meer. Mel is geen echt persoon, maar een personage uit “Waking the Dead“.

Toen Morse stierf eindigde de reeks, maar dat is hier niet zo. Neen, Mel verdwijnt aan het einde van het vierde seizoen en voor 2009 is het achtste seizoen voorzien. Als we bij Wikipedia gaan lezen, dan zijn wij hier uitgeklapt, want alles wat we nog wilden vertellen staat daar in. De uitleg waarom we bij het vergelijken van de foto’s zien dat Franky blijkbaar ook nog verdwijnt  en …

Nu had mske toch graag eerst het vijfde seizoen gezien maar wat doet KRO? Ze geven het zevende uit vanaf 28 maart.

Ergens vindt mske het niet kunnen dat personages uit langlopende series verdwijnen. Gaan en komen … dat is in het leven natuurlijk niet anders maar het is toch altijd wennen aan nieuwe gezichten en meestal valt het tegen. Niet omdat ze slecht zijn maar omdat je aan de eerste gewend was.

Zo vindt mske ook dat Agatha Christie Poirot niet had mogen laten sterven. Jawel, Poirot sterft in “Curtain: Poirot’s Last Case” en mske beklaagt zich dat ze het boek ooit las. Waarom? Het is enkel een gevoel en hoe leg je nu een gevoel uit.

Niet dat mske het verschil niet kan maken tussen fictie en realiteit maar niet iedereen leest die boeken in chronologische volgorde en chronologische volgorde en televisie … dat gaat niet samen.

Previous

De grote thermostest

Next

Zwarte zaterdag

1 Comment

  1. ms

    Een kleine rechtzetting van iets dat eigenlijk niet scheef was.

    Na seizoen vier gaat Vitaya door met seizoen vijf. Dus vanavond weten we meer.

    Spànnend !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén