Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nieuwjaarskadookes

Slow zoekt op het net naar het geschikte nieuwjaarsgeschenk voor Amke en Ella. Ver moet hij daarom niet zoeken. Ze zijn allebei gek op de DVD met clips van Studio 100, maar die bracht Sinterklaas al. Soortgelijke zoeken? stelde mske voor. Slow zoekt.

Blijkbaar is er zo maar één, maar net vond hij een DVD, al betreft het een karaoke DVD -wat is dat in ’s hemelsnaam voor een ding?- en hij vergelijkt. Het Ploplied … staat er op. Piet Piraat op vakantie … staat er niet op. Het après-ski liedje … mske, die efkes niet goed aan het volgen was, vroeg op een zeker moment: “wààr staat dat op?”, waarop Slow zei: “als je dat nu nog niet weet” en hij grijnsde.

Nu ja, ze kunnen nog overwegen om een zwart motorpakske te kopen voor Ella, want toen ze op kerst naar de DVD keek, wou ze absoluut haar zonnebril op -sorry, Amke’s zonnebril- en stond ze zeer cool met haar armen op de salontafel geleund, met haar één voetje de maat aan te geven. “Big Bill” had mske gezegd en toen schoof de zonnebril over haar oren.

Previous

De nonkels en een schoonbroer

Next

Dat is inderdaad lang

1 Comment

  1. 27-12-2006, 12:37:38
    =^..^=
    en ik heb nu precies een purperen brilleke aan… ahummmm

    http://talleke.skynetblogs.be
    Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén