Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een nieuwe Sloef

Daarnet zat ik met het klauwke van mijn pootje tussen het bovendeksel van de pc. Ik heb gemiauwd, zeker drie keer. mske sprong op. Slow dook onder de pc. Vandaar kan hij namelijk zien wat er gebeurt bovenop mskes pc. En mske zei: “Sloef, wat is ’t?” en Slow zei: “seffes doet hij die pc kapot”.

Toen mske zei: “zo kan hij zich wel electrocuteren” (of zoiets) ben ik wel heel grondig tegen haar benen gaan flemen. Awel mercie zenne Slow, een nieuwe pc kan je kopen maar een nieuwe Sloef niet zé … 

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Spinnekoppen in de humo

1 Comment

  1. 11-01-2007, 12:24:31
    maar poezie toch
    ge moet met uw pootjes van die pc wegblijven eh!! sjans dat mske er was om u te redden
    http://blablah.skynetblogs.be
    Blah

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén