Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spinnekoppen in de humo

“Wat bekijken we vanavond?” vroeg Slow. “Pooooeeeeh …” bedacht mske luidop “Midsomer murders was vorige keer zo langdradig en bovendien …” “Maar dat is niet vanavond” zei Slow en hij gaf mske de Humo en zei: “kijk eens of je wat vindt en zet er dan een kruiske bij”.

mske keek en vond en ze maakte daar zo een kribbelkrabbelkruiske bij. Slow kwam binnen: “en? Wat gevonden?” vroeg hij. “Ja hoor” zei mske “er staat een kruiske bij”. Slow nam de Humo en liet hem vallen terwijl hij zei: “aaarrrggghhh … wat is dat?” Hij raapte hem op en zei: “ah, dat is een kruiske, ik dacht dat het een spin was”.

Toch maar een rare spin als je het mij vraagt.

Previous

Een nieuwe Sloef

Next

Weten ze ’t zelf nog?

1 Comment

 1. 11-01-2007, 12:38:11
  =^..^=
  ene met véééél pootjes ))
  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  13-01-2007, 01:01:28
  hihi
  had slow de leesbril nog niet op?

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén