Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Flaneren op de esplanade

Gelukkig dat mske nog eens ging passen om te zien of het nieuwe topje nu wel degelijk onder de nieuwe bloes ging. Er zaten nog van die litsen in de hals van alletwee. En daar kan mske niet tegen. Dat begint direct te kriebelen en te krabbelen en die moeten er uit. Een prutswerkske en nog gevaarlijk ook. Zo schoof ze eens met haar schaar en en toen was er een snee in de nieuwe bloes.

Deze keer was ze uiterst voorzichtig. Want als je als madam op de esplanade wil gaan paraderen, kan er heus geen snee in je bloes zitten.

Vergeet straks je schoenen maar niet te poetsen, mske, want een madam op de esplanade met niet blinkende schoenen, dat lijkt ook nergens op!

Previous

De schaamte voorbij

Next

K3 wordt K6

1 Comment

 1. 19-07-2007, 22:57:25
  Aaah zooo!
  Ja…doe er voortaan maar zo’n knipogend ventje bij…ik neem alles veel te letterlijk tegenwoordig!
  En nee…je kon dat inderdaad niet weten dat ik op één persoon doelde… ik ga daar nogal gebukt onder en vergeet daardoor dan dat dat voor anderen niet duidelijk is…maar het is te persoonlijk om er verder op de blogs over uit te wijden!

  Wat die labels betreft…trok die zelf altijd gewoon rats eruit…totdat ik ook een keer meteen een flink gat in een nieuw overhemd trok… Nu maar voorzichtig met de schaar…maar soms hebben die dingen door de plek waar ze zitten zelf al een gaatje in de stof veroorzaakt hè…dan baal ik altijd enorm, maar ga er nooit mee terug…stom eigenlijk hè!
  Groetjesssss!
  http://mizzd.skynetblogs.be
  mizzD

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén