Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe een overeenkomst houden

Ooit had mske een nieuwe bloes nodig. Ze was toen al 19, ging uit werken en gaf haar pree af met de overeenkomst dat, als ze iets nodig had, moe haar dat zou kopen. Indertijd zwoor moe bij de C&A en de Shoepost omwille van ’t goedkoop. Naar de C&A dus.

mske had al snel een bloes naar haar goesting gevonden, een eenvoudige linnen hemdsbloes met een recht kolleke. Maar moe steigerde over de prijs. Veel en veel te duur. Dat kreeg mske niet. Dus ging moe zelf op zoek. Ze vond een bloes in een goedkopere rayon, in een soortement jersey, iets waar mske al een grondige hekel aan heeft want ze vindt dat maar een voddestof. Bovendien had de bloes afgeronde schouders en een paar siernaden. Volgens moe echter was die zo goed als het zelfde.

Eens thuis gekomen, toen moe het kasticket bekeek, bleek dat ze ook hetzelfde had gekost als de eerste, alleen had ze in de verkeerde rayon gehangen. Moe bezwoer mske dat va dat nooit mocht te weten komen, nooit!

mske heeft de bloes juist geteld één keer aan gehad.

En in de C&A heeft ze geen voet meer binnen gezet tot zo een drie jaar geleden, één keer.

Previous

Bergkuiten en -tenen

Next

Prioriteit in de oorzaken

1 Comment

 1. 03-11-2007, 15:22:37

  moeder die het beter wisten
  om zot te worden.
  c&a heel soms als het in mijn handen valt
  zonnekes he
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  04-11-2007, 12:42:24
  zucht
  Zoiets vergeet je niet…
  Wat maakt dat je hier nu aan terugdenkt?
  http://grmpf.skynetblogs.be
  grmpf

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén