Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De molens

De molen, of eigenlijk de molens waren een verhaal op zich. Er stond een mooi onderhouden volledige windmolen in het dorp. Dat was de oude molen. Of die werkelijk zo heette, wie zal het weten. In dezelfde straat stond een vervallen molenromp, zonder wieken, uitgeloogd voegwerk en vervallen. Dat was de nieuwe molen.

Veertig jaar geleden stond het poortje van de oude molen altijd open. Je kon rond de molen lopen. In die tijd was er minder vandalisme. Dat zullen we er maar efkes bij zeggen, want de jongere generatie zou misschien niet meer snappen dat iemand zomaar het poortje van een afsluiting rond een mooie molen open liet staan.

In elk geval, nu was het poortje dicht en de molen zag er beter uit dan ooit. Bovendien was hij bewoond.

De nieuwe molen was volledig verdwenen.pske van mske:

  Natuurlijk is er met die foto gesjoemeld. Het zijn er twee over mekaar. Op de ene stond de linkerwiek er niet volledig op, op de andere de rechter. Waarom de kleur van de lucht ineens moet gaan verschillen, op die paar seconden tijd, dat weten we niet. “Later als we terug keren zullen we die foto eens van wat verder gaan nemen.Previous

Wat ons drijft

Next

Aanpassingsproblemen

1 Comment

 1. 08-08-2007, 12:28:53
  sloef
  had mske het niet gezegd het was mij niet direct op gevallen, maar de vertelselkes vind ik best goed.
  doeiie
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén