Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De hersenschudding

mske kan er niet tegen van geschud te worden. Attracties in pretparken zijn dus niets voor haar. Ook slecht onderhouden wegen zijn niet bepaald gunstig.

mske denkt dat ze ooit eens een hersenschudding gehad zal hebben die niet als dusdanig herkend werd. Ze denkt zelfs te weten wanneer die zich voor gedaan heeft.

Vele jaren geleden was ze ergens op vakantie, wat ze toen dan trainingskamp noemden, met een groepke vrienden. De zoon van één van die vrienden was niet 100%. En op een dag toen mske uit de garage kwam, sprong die omhoog, greep de garagepoort en sloeg die met een slag … niet dicht, neen, want mske was nog uit de garage komende, maar net op haar têteboem. mske hoorde het kraken en ze duizelde en voelde zich misselijk en is op bed gaan liggen.

Toen ze nu gisteren zo wat op internet zat te surfen, ze had daar tenslotte de gegevens voor het weekend ook gevonden en nog zo tal van verloren gewaande herinneringen, typte ze zonder nadenken de naam van de plaats in en vond de foto. De foto waar ook de garagepoort op staat, die mske een levenslang “niet schudden voor gebruik” heeft opgeleverd.

Internet is toch een schoon uitvindingske hé …
 

Previous

Ze werken achteruit

Next

Op afspraak

1 Comment

 1. 09-10-2007, 12:50:18
  ik
  hoop dat de mestberg nu al wat verkleind is
  zonde van het kopke, als ge nen doef krijgt waar je niet had om gevraagd.
  doet mij denken aan een anekdote maar die vertellen we niet hier
  doeiie
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén