Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mijn private leefsfeer geschonden

Het wordt hier wel erg. Ik mag hier niets meer. Sedert die mannen hierboven bezig zijn heb ik besloten tijdelijk mijn kampementen elders op te slaan. Zodoende ben ik niet al te dikwijls meer te vinden op mskes pc. Die bevindt zich volgens mij veel te kort bij de deur en als er zo één van die mannen binnenkomt zou die mij kunnen zien.

Dat Slow altijd zégt waar ik wel ben à la: “kijk nu eens op mijn burotafel op de papieren” of “de modem zal geen kou krijgen” is op zich al bepaald een schending van mijn private leefsfeer. Maar dat is blijkbaar niet genoeg! Hij jaagt me daar dan nog af ook.

En tot op heden is mske er nog niet in geslaagd om daar eerst een foto van te nemen.

Previous

De dagen van de week

Next

Een brief om te zeggen dat er niks te zeggen is

1 Comment

 1. 09-11-2007, 22:08:39
  aaaaaahaha
  sloef tip!
  zandzakskes
  loopgracht
  schietijzers
  en wolfsklemmen
  lààt ze dan maar komen
  vergét uwen helm niet!

  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén