Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De mode van het afzeggen

mske is een beteke kwaad op iemand. Ze zegt dat het een meeloper is. Ze zegt dat het nu mode is om stemproblemen of wat dan ook te krijgen als ze ergens moeten gaan zingen. Ze zegt ook dat dat hen nogal een kick moet geven azo veel mensen verloren moeite de baan opsturen en dan nog eens te laten terug komen.

Ze is dus kwaad op Bruce Springsteen. Niet dat zij zo gek is op den Bruce of dat ze er naartoe ging. Helemaal niet! Maar Wachtebroer is daar kierewiet van. Die gaat naar zoveel mogelijk concerten. Zo was hij gisteren al goed vroeg op gang naar Holland, toen mske las dat Meneer Springsteen een snotvallingske heeft en niet kon zingen. En ook dat het concert naar vandaag verplaatst werd. Waarom mske daar dan kwaad voor moet zijn? Wachtebroer zou vandaag eigenlijk naar hier komen! Nè sé en nu kan die mens niet want anders is zijn ticket verdommineerd.

Previous

De terugkeer van de grote wolken?

Next

Peipo? Is dat niet gereserveerd?

1 Comment

 1. 02-12-2007, 23:40:13
  en?
  wist hij het op tijd, of was hij al afgereisd naar arnhem? ik hoorde het vrijdag in de trein op weg naar huis (langs arnhem) daar werd het omgeroepen… en dat was om een uur of 4 pas
  http://olive.skynetblogs.be
  olive

  —————————————————————————–

  02-12-2007, 23:51:56
  Hij was al zo goed als aangekomen
  toen er borden aan de kant stonden en er papieren werden uitgedeeld met de uitleg.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén