Iets over Ritchie? Ritchie is een minihond met een maxi-ego. En die woont in een huis met een man, een vrouw en hun twee dochters. En die Ritchie blaft overweldigend als er iemand binnenkomt en die Ritchie krijgt eten uit het bord van de papa toegestopt. Maar de heer des huizes vindt dat leuk want de Ritchie is de zoon die hij nooit had. En als het hem bij die drie vrouwen teveel wordt gaat hij met zijne zoon die hij nooit had wandelen. Zo simpel kan het leven zijn.

Behalve natuurlijk voor die drie vrouwen die gedomineerd worden door dat stukske hond. Want de vriend van de dochter komt daar niet graag meer want de Ritchie schijt hem constant uit en de Ritchie mag in de zetel plassen en de Ritchie mag de afstandsbediening van den TV en de gsm’s pakken en ze mogen die niet terugpakken want anders gromt de Ritchie en hij durft zelfs te knappen.

“Zo kan het niet langer” besluiten de dochters en ze halen er een hondenpsycholoog bij. Aan de voorgevel van de vader is te zien dat hem dat niet zint en hij zegt ook openlijk: “in plaats van een hondenpsycholoog zouden ze beter een dochterpsycholoog in huis halen”. En meneer moet van de psycholoog eerst dag zeggen tegen zijn vrouw en zijn dochters en dan pas tegen den hond, maar dat vindt meneer zo zielig want dat beesteke heeft daar verdriet van. En ja, de Ritchie knapt naar hem ook als hij hem gaat weg zetten op aanraden van de hondenspsycholoog. Nog zo een prachtige uitspraak was dat ze voor zolang dat beesteke bij hen woonde, ze toch moesten zorgen dat hij gelukkig was. Maar achteraf, als dat beesteke in de beestekeshemel zou zijn, zou de papa wel nen andere zoon gaan kopen zé! En toch geeft meneer nog hapjes uit zijn bord terwijl die keffer zit te keffen want hij is toch al zo braaf geweest.

En op ’t laatst vraagt meneer of hij efkes alleen met de psycholoog mag klappen want er ligt iets op zijne lever en hij heeft het water in zijn oogskes als hij vraagt of hij zijnen hond niet achter zijn vrouw maar voor zijn dochters mag begroeten.

Zijn wij nu aan het raaskallen? Neen hoor, Slow en mske hebben gisteren weer naar dat hondenprogram gekeken. En waarom kijkt mske daar nu naar als ze anti-TV is? Wel Zoneke zijne video was niet aangesloten en Slow had geen zin om dat te doen om maar naar een aflevering van Frost te kijken die hier al zo lang ligt.