Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De salonauto maar het autosalon

Het begon anders gisteren al goed. Ze waren nog maar net vertrokken of de radio vertelde over twee afgesloten vakken op de E19 van Brussel naar Antwerpen. “Lap” zei mske “we zullen maar best de A12 nemen zeker?” Iets later ratelde de radio over een hert op de E34 van Antwerpen naar Turnhout. Slow en mske bekeken mekaar. Nog later was er weer een melding. Omwille van werken waren er obstakels op de E34 ter hoogte van Antwerpen Oost. En toen, toen kwamen er problemen op de buitenring ter hoogte van Vilvoorde. Niks te A12-en dus en zeker niet dat ze in de week ook al hadden gehoord over eventuele drukte omwille van het autosalon.

“Tegen straks is het misschien allemaal opgelost” hoopte Slow, want ze moesten toch nog eerst langs de boekhouder.

En hier gaan we nu een stukske weglaten, dat we straks gaan vertellen want anders wordt het te lang.

Ze hebben dus toch maar de E19 genomen en zijn er in Rumst af gereden om zo langs binnen naar hun bestemming te rijden. Lachertje is wel dat ze net toen ze ter hoogte van Kontich waren, op de radio lieten weten dat het probleem ter hoogte Kontich opgelost was en over dat hert werd ook niet meer gerept. Het loonde toch wel, want toen ze ’s avonds terug kwamen, zagen ze wel de werken ter hoogte van Antwerpen Oost.

Efkes ergens op bezoek gaan begint meer en meer een degelijke planning te vereisen of je komt nooit aan.

pske van mske:

  e schrijven wel “het autosalon” al hebben we de laatste weken al op verscheidene drukwerken “de autosalon” zien staan, maar volgens ons is dat dan toch pas de laatste tijd veranderd, want voor zover we weten heette het vroeger gewoon “het autosalon”.Previous

De dode hoek

Next

Dringend

1 Comment

 1. 20-01-2008, 19:31:49
  mske!
  volgens mij is het ook” het “autosalon! Maar ja wie zijn wij! En tegenwoordig veranderen ze al eens graag met die uitspraken .Vroeger moest je Mercedès zeggen , nu moet je zeggen Mercédes….
  Als ik “even” een boodschap wil doen in onze stad dan was ik vroeger in een halfuurtje terug ,nu doe ik er anderhalf uur over. Want de rechte weg bestaat niet meer .Overal wegomleggingen!!!!
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén