Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vooraleer het te laat is

Zo één à twee keer per jaar gaan Slow en mske eens kijken hoe ze het maken. Of beter hoe Doel het maakt. En toen ze lazen dat de rechter had beslist dat de afbraak door mocht gaan, beslisten ze om nog maar eens een bezoekje te brengen. Je weet maar nooit wanneer het de laatste keer is.

Het zag er niet meer zo verloederd uit, niet meer zo gehavend. Na een gesprek met een bewoner bleek dat de overgebleven bewoners de opengebroken deuren en ramen terug dichtmaken om nu precies de verdere teloorgang te voorkomen.

Geruime tijd geleden had mske gelezen dat ze bij de haven nog niet wisten of dat Saeftinghedok nu echt nodig was en toen vroeg mske zich af waarom Doel dan moest verdwijnen. Eerlijk gezegd krijgt ze meer en meer de indruk dat het hen nu enkel om een machtsstrijd gaat om geen gezichtsverlies te lijden.

Op bijgaande foto’s van de pilonen die al zovele jaren geleden geplaatst werden, ziet men klaar en duidelijk het lot dat Doel was beschoren.

Previous

Een weekend zonder geld

Next

De cartoons van de Gazet van Antwerpen

1 Comment

 1. 05-02-2008, 08:27:23
  **
  Vooruit zien noemen ze dat.

  Erg, heel erg.

  Blijkbaar is het potje leeg?
  http://dik-voormekaar.skynetblogs.be
  DVm

  —————————————————————————–

  06-02-2008, 22:00:16

  Veel leed geweest voor wie daar moeten vertrekken is,zo kan men zien en meemaken hoe fragiel een doel in een leven kan zijn.Dan weer goed als dat nog het geval is voor zij die daar à la kraakpand ingetrokken zijn,die kregen dan zonder veel problemen elektriek en andere geleverd van de nutsmaatschappijen,deze planeet is een rare planeet,da Rubenspand niets voor mij ben geen Rubensliefhebber.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén