Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De cartoons van de Gazet van Antwerpen

mske vindt de cartoons in de gazet van Antwerpen goed, het één al beter dan het andere natuurlijk. Soms gremelt ze er wat om, soms glimlacht ze en soms heeft ze er echt lol in.

Zo was het deze morgen wel met die van de Daltons.

Previous

Vooraleer het te laat is

Next

Vervelend probleem

1 Comment

 1. 04-02-2008, 20:20:39

  Hoera ! Hebben statistieken wel een beetje geholpen door jaar voordien een stuk of dertig gevangen te laten lopen in Dendermonde maar kom, we gaan niet moeilijk doen …
  http://g-man.skynetblogs.be
  Jurgen

  —————————————————————————–

  04-02-2008, 20:32:19

  We gaan niet moeilijk doen,in Brugge gaat ge beter niet op gank want daar is de straatciminaliteit ook ni alles,daar bijten ze in oren,zie dat da dan weer overal de mode wordt.
  Zal misschien zijn door het plaatsgebrek waar zo veel over geklaagd wordt dat die twee het afgetrapt zijn in den bak van Antwerpen,hun plaats zal rap benomen zijn want ze hebben er een paar opgepakt voor drugssmokkel ergens ten lande,ja in den oorlog werde voor smokkelen van eten opgesloten,dienen tijd is voorbij,maar als ze dan genoeg te eten hebben,ziede dan vinden ze iets anders uit waarvoor ze in den bak kunnen vliegen,zo blijven we bezig hé

  Geen belang

  —————————————————————————–

  04-02-2008, 21:36:24
  persoonlijke situatie
  hmm, mijn ontsnappingen zijn daarintegen dan weer verdubbeld.
  koenie kiplekker, die er meestal ‘niet’ aan ontsnapt, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  05-02-2008, 00:52:16

  Dankzij rare hersenkronkels van rare wezens ook effekens goed ontsnapt,innige deelneming met a big smile on my face,niet effekens ergens een sneeuwman kunnen gaan maken,maar da is geen ramp,veel dat door velen als een ramp verkocht wordt door gebrek aan relativering en neiging tot uitvergroten kan voor rare toestanden zorgen,die men beter dan op de lachspieren kan laten werken alhoewel het als men sommige bezig ziet en hoort feitelijk een droevige bedoening is

  Geen belang

  —————————————————————————–

  05-02-2008, 08:24:45
  45 jaar strips lezen laat zo zijn sporen na
  Niet echt realistisch, dit tekeningetje, de twee domste van de Daltons die ontsnappen? Bovendien zou Rataplan, de hond die nog dommer is dan zijn schaduw, daar wel een poot voor steken. Trouwens, overdag krijg je Averell met geen stokken uit zijn cel, anders mist hij het eten.
  Aan geen belang: in Brugge was het aan de toog dat iemand een stuk van zijn oor is afgebeten. kunnen we dan spreken van toogcriminaliteit? of moeten we ter voorkoming pleiten voor meer borrelhapjes bij de drankjes?
  http://me-and-my-monkey.skynetblogs.be
  EDR

  —————————————————————————–

  05-02-2008, 21:37:59

  Zie daar totaal geen verband,daar de beet niet door een consument veroorzaakt werd,wel door een kelner,kan realistisch gezien volgens mij niet voorkomen worden,zou anders wel gemakkelijk zijn moest alles tot zo iets eenvoudings herleid kunnen worden als borrelhapjes die er misschien zelfs aanwezig waren.Toffe opmerking op het inderdaad niet realistisch zijn van die cartoon!

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén