Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De staat van beleg is afgekondigd

Slow en mske zijn op retraite. Dat zegt mske toch. Aangezien die remblokken of -schijven, of wat dan ook die auto doet stoppen, pas maandag kunnen vervangen worden, wil mske niet meer rondrijden en hebben ze vanmorgen hun voorraad ingedaan.

We zijn hier zo precies in staat van beleg. Nu nog enkel de konijnen binnen halen, de deuren op slot en barricaderen en in de kelder gaan zitten. Maar dat is er een beteke over hé …

Previous

Doel spreekt

Next

Red alert en dan maakt dat lawaai

1 Comment

 1. 07-02-2008, 22:29:45
  Mske
  Voorraad ingeslagen, Sloefke zal watertanden… hopelijk zijn de remmen snel in orde, anders cursus komen vragen aan Boogie, is gewoon van rond te scheuren zonder remmen, lol.
  Even stil gestaan ook met foto’s van Doel, ik ben er een paar jaar terug zelf ook eens een namiddag gaan wandelen en de sfeer die daar hangt is toch wel heel bizar. Waarschijnlijk zal ik er nog wel eens passeren dit voorjaar of zomer, ool met de Canon in aanslag…
  http:// boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

  —————————————————————————–

  07-02-2008, 23:50:15

  Smakelijk ook aan Sloef,geniet van je barrikade,ziet er bij mij anders uit,5 soorten brood,5 soepen + volledig af dinners ietske meer,met op eerste zicht persoonlijk ingewikkeld dossier op mijn schoot,te herleiden tot wat het is gerust van eigenwijze ambetante betweters met verpozing langs waterkant bij de deur ter afwisseling.Bedankt ms voor die reportage over Doel heeft mij in een beetje dichterlijke stemming gebracht die ik nu justekens goed kon gebruiken sé.Eén van mijn nazaten is bezig met experimenteel onderzoek voor de broodnoddige studies van hoe anders de éne mens ten opzichte van de andere met hetzelfde omgaat,bizar?

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén