Oh oh! Gisteravond efkes paniek hier ten huize!

mske ging de chaosudoku van de humo oplossen en wou haar schrijver pakken en die was er niet.

Die schrijver is een zilverkleurige parker. Eén van de twee gebroeders Parker die hier ten allen tijde op haar buro zwerven. Met die parkers mag niemand schrijven behalve mske. Komt dat nu omdat mske vindt dat ze met die parkers het schoonst kan schrijven en ze ooit eens las dat een tweede gebruiker invloed kan hebben op het handschrift van de eerste? Of komt dat nu omdat mske altijd schrijverlaars in de buurt heeft en anderen, die de hunne zomaar ergens laten slingeren, dan maar die van mske gebruiken en niet laten liggen? Ik zou het niet weten, al denk ik eerder het tweede.

In elk geval, één van de twee Parkerbroeders was er niet en mske keek en keek nog eens en zei: “Red alert”. En Slow zei: “ik heb daar mee geschreven en terug gelegd”. Ik had al een visioen van een ganse avond zoeken want mske die gaat dan zoeken tot ze vindt. Gelukkig kwam de parker ineens op de proppen, die had zich om te lachen verstopt achter de dikke zwarte viltstift.

“Is ’t Red Alert nu afgeblazen?” vroeg Slow, maar mske was al halfweg aan hare chaosudodinges …