Ooit kwam er bij mske een stagiaire uit de school. En ooit had mske een klant die zich bezig hield met de verhuur van café’s. Ja! Cafés worden ook verhuurd en daar zijn dan mannen die zich daar moeten van occuperen. Zodoende!

De stagiaire zette telkens “gelachzaal” en mske vroeg zich af of het kind de link legde met lachen in ’t café of hoe ze daar toch op kwam.

Nu wou ik dat toch eens vertellen maar bedacht dat ik dat misschien al gezet had. Zodoende type ik “gelachzaal” in ons zoekfunctie en jawel hoor, het was al gebruikt!

Maar owee! Niet om te vertellen over de stagiaire, maar stom stom stom zelf fout getikt. “Direct weghalen” zei mske en dat was een berichtje van al een paar jaar geleden. Nu ja, dat was maar één keer dat we per 2 blaadjes moesten teruggaan, maar het was toch gemakkelijker in de tijd dat we nog konden bladeren.