Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gestommel in het duister

Je kan jezelf nogal dwaas vinden als je, door de macht der gewoonte, in het donker in de kelder staat en dan plots bedenkt dat dat toch ook één van de redenen was waarom je nieuwe elektriciteit hebt laten installeren. Alleen staat die schakelaar bovenaan de trap en heb je geen zin om nog eens eerst naar boven te gaan, dus stoemel je maar voort in het donker.

Hetzelfde kan verteld worden over de zolder; daar staat de schakelaar ook bovenaan de trap, maar aangezien jij ook boven bent zou er logisch gezien geen vuiltje aan de lucht zijn, ware het niet dat je de plancher van de zolder niet zo erg vertrouwt.

Previous

Vies! Ofte de dingen des levens in kinderland

Next

Maalstroom

1 Comment

  1. De mens en zijn gewoontes… ik kan er uren over doorschrijven.. maar eerst moet ik is rond de tafel huppelen.. de frengeltjes van de mat goedleggen, de brievenbus controleren om stipt elf uur en daarna ne senseo zetten om dan de post door te nemen..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén