Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Elektriek

Wij hebben professionele hulp nodig! Denk ik toch! Het loopt hier de spuigaten uit! Het is niet meer normaal!

Toen wij hier kwamen wonen en de diepvriezer in de kelder gezet werd, wou Slow die professioneel op het elektriciteitsnet aansluiten.

Eerst even verduidelijken dat een deel van de elektriciteit hier nog dateert uit de jaren stillekes terwijl een ander deel vernieuwd werd maar, volgens mskes professionele kennis ter zake, door een klungelaar.

Slow dus, ging naar de aftakdoos en sloot de draad aan.

Hij riep van beneden naar boven dat mske even het licht moest uitschakelen, wat mske dan ook deed. Geen reactie, het licht bleef aan. Hij probeerde opnieuw met hetzelfde bedroevende resultaat, de diepvriezer werkte wel maar het licht bleef aan. Slow, die het op zijn systeem kreeg, klapte de diepvriezer dicht en het licht ging uit.

Momenteel is de diepvriezer via een verlengkabel aangesloten.

En dan kwam de historie met de spaarlamp. De luster geeft hier mooi licht maar met een gewone gloeilamp, maar als er een spaarlamp in gestoken wordt! Noppes! Rien de knots! Niks!

Dinsdag wil Slow naar boven, draait de schakelaar om en het licht ging niet aan. Slow sakkerde wat en ging in het donker naar boven. De man van de pc kwam en de bel deed het niet. Slow sakkerde nog wat harder en dacht dat die bel en die schakelaar toch niets met mekaar te maken konden hebben.

Toen mske ging slapen draait ze aan de schakelaar en zegt tegelijkertijd: “och ja dat gaat hier niet” en “floep” licht scheen in de duisternis.

Toen Slow naar boven kwam merkte ze dat hij dat weer in het donker deed. Bleek dat hij die die schakelaar enkele keren getest had tot die het natuurlijk weer niet meer deed.

Op dezelfde vakkundige wijze heeft hij ook de bel gerepareerd, t.t.z. hij heeft gedrukt tot ze belde. Gisteravond werkte de bel weer niet. Slow sakkerde. Gisteravond wou hij naar boven, hij draaide de schakelaar om en de bel ging!

Previous

Welke planning?

Next

Paardje

1 Comment

 1. 15-10-2004, 12:27:10
  ***
  Zeker van dat jullie huisgeest er voor niets tussenzit? Hoe heet die trouwens ook weer?
  http://aude-audenda.skynetblogs.be
  Aude Audenda

  —————————————————————————–

  15-10-2004, 12:32:34
  Kulleprul !
  Ik heb ook al in die richting gedacht !

  ms

  —————————————————————————–

  15-10-2004, 12:42:42
  hmmm
  vraag eens aan poesjkin of em een vriendje bij ons heeft zitten…
  bij ons springt de “plomb” ook veel de laatste tijd.
  En de afvoer van het water is ook op zijn minst bizar…

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén