Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zou het of zou het niet?

Vorige week ergens wist Slow te vertellen de KRO terug Taggart uitgaf.

Ooit had mske eens ergens gelezen dat er al verschillende personages in Taggart gepasseerd waren maar ze had eigenlijk enkel en alleen de huidige rolbezetting gekend, al was ze bij ’t verhuizen van het blog wel een vroeger postje tegen gekomen waarin ze zich afvroeg of het fotootje wel de juiste Taggart was.

Ja, dat was hij en dan nog wel de enige echte want de naam Taggart is afkomstig van het karakter Detective Inspector Jim Taggart, gespeeld door Mark McManus, die in 1994 kwam te overlijden. De opvolger werd Mike Jardine, rol van James MacPherson, maar die hebben wij -denkelijk- niet gekend. In 2002 werd hij opgevolgd door DCI Matt Burke, acteur Alex Norton.

Dat staat allemaal heel uitgebreid te lezen op Wikipedia.

“Ze gaan toch niet eenmalig een episode uitzenden” dacht mske, want met Taggart en Waking the Dead had ze dan toch weer twee feuilletons om naar uit te kijken.

De Kro geeft die feuilletons echter niet op die manier. Dat wil zeggen dat je hun programmatie moet volgen om te weten wanneer de volgende aflevering er aan komt. De andere feuilletons hebben Slow en mske al minstens een keer gezien, soms meer en voor “Trial and Retribution” bedankt mske zeker want ze mag Walker niet.

Zaterdag hebben ze ook nog naar de opgenomen eerste aflevering van Deadwood gekeken, maar of dat wat wordt … dat zien we pas volgende week na de tweede aflevering.

Previous

Beschermd: Waarom beveiligen?

Next

Ella wordt vier

2 Comments

  1. ik weet er niets over,ben niet zo’n feuilletonvolgster.Of ik zou het moeten opnemen en dat lukt niet altijd omdat mijn man films opneemt.Tja dan kruip ik maar achter de pc,hahah!

  2. hmm, tja nu ik dat eens ga nalezen bij de KRO zie ik pas hoe ze uitzenden… af en toe denken we hé leuk taggart, maar het zijn dus ook oude afleveringen en niet elke week en zo. vandaar dat we soms uitzendingen missen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén