Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ganse dierentuin moet mee in bed

Ik had het gedacht toen mske gisteren ineens naar boven trok en op Amke’s en Ella’s kamer de bedden ging maken en een rondslag met de stofzuiger deed.

Vanmorgen waren ze nog voor de haan kraaide al uit de veren en vertrokken. Ik mag niet klagen, ik kreeg mijn eten zo vroeg. Toen ze terugkwamen hadden ze Amke en Ella bij, samen met een hele hoop slaapknuffelbeesten.

Zodoende heb ik vandaag niet al te veel aan de pc gekund, mske is samen met de kindjes in de living gebleven. En ’t moet daar leutig geweest zijn. Ik ben zoveel leven in huis niet gewend en heb de ganse dag bovenaan de zoldertrap gelegen.

Maar nu is het stil, Amke en Ella slapen en mske kwam efkes naar de mails en zo kijken.

Morgen komt Zoneke hen halen, maar volgende week komen ze al terug.

“Ik peis dat ik niet veel van “Waking the dead” ga zien” zei Slow, maar ja, hij was dan al heel vroeg wakker vanochtend.

Previous

Naar de koers kijken

Next

Münchhausen

3 Comments

  1. Je was geen kalf, schreef je op mijn blog, omdat je geen melk lustte (en nog niet). Ik heb nog maar een beetje gelezen van deze blog (wie is wie) en inderdaad: ik denk niet dat je een kalf was of bent. Dit smaakt naar meer. Maar er valt zoveel te lezen, de dagen zijn te kort.
    Toch maar bookmarken deze hier.

  2. Knuffelbeesten,dat doet me denken aan mijn eigen kinderen.De tweede zoon was bezeten van knuffelbeesten. Hij sliep een tijdje in een twijfelaar en hij gebruikte twee kussens . Tweederde van de kussens waren “bezet” met zijn knuffelbeesten en soms viel hij nog uit bed ook omdat hij zo weinig plaats had voor zichzelf,hahaha!

  3. ons sas was ook zo’n knuffelliefhebber,ze had er meer dan 100,die stonden op een rek in haar kamer.toen ze begon te puberen zijn er een hele boel naar de rommelmarkt gegaan ,maar de mooiste kon ik niet wegdoen,en die liggen nu de op zolder te wachten op een ander klein knuffelkindje….
    grtjs…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén