Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Betalen met een stukske gazet

Eindelijk! Die van onze GB hebben eens aan mij gepeisd want deze week krijgen we een fles plat water gratis voor de verniet met een bon uit “De weekspiegel”.  En die is hoofdzakelijk voor mij, want mske drinkt dan wel water maar dan met wat kruiden in en Slow drinkt dan wel water maar met wat broebels in.

Gratis? Jawel, in onze GB kan je elke week met een bon iets gratis afhalen.

Vroeger gingen Slow en mske niet naar de GB, zeker niet met die Colruyt daar zo dicht in de buurt, maar sedert de warme bakker zijn deuren sloot en alle andere bakkers, de ene na de andere, werden afgekeurd wegens diverse redenen, eten ze hier brood van La Lorraine uit de GB.

Toen zag mske een vrouw een notablok betalen met een bon. Ze keek naar Slow die zei dat hij die bons al in het plaatselijk gazetteke had zien staan.

Sedertdien hebben ze al een notablok, rode bonen, toastjes, erwten, koekskes, gepelde tomaten, mousseline, soepkes in zakskes met een gratis bon uit een gratis gazetteke betaald.   Waarschijnlijk was dat niet in die volgorde en misschien vergeet ik wel iets.

Kurieus met wat ze volgende week gaan afkomen …

Previous

Rare kriebels

Next

Dringende oproep

2 Comments

  1. Sind de warme bakker hier maar drie dagen in de week open is ben ik zelf brood gaan bakken, want de GB is hier niet. De warme bakker al drie jaar thuis nu

  2. onbegrijpelijke

    hey,

    amai, toch leuk die gratis bonnekes. Hier sparen we punten en krijgen dan bonnen die zeggen: als je dat koopt dan krijg je zoveel punten. Het stomme is dat ik altijd bonnen krijg waar ik niks aan heb of een bon voor wat ik die dag al kocht. En moesten we gratis bonnen krijgen, dat zou hier een ramp zijn want onzen bazaar is meestal leeg
    onbegrijpelijke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén