Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alles wordt duurder

Vermits ze toch naar het stadje moesten om een tondeuse voor Slow, gingen ze natuurlijk ondertussen ook zoveel mogelijk kleine prutszaken regelen. Zo kunnen ze in de winkel waar ze de tondeuse kochten ook terecht voor de siroopkes en de cilinders voor het protmachien. En aangezien ze deze week per post drie kortingbonnen ter waarde van 1€ elk hadden ontvangen, gingen ze daar maar ineens gebruik van maken.

Ook moesten ze naar de Carrefour, want aangezien ze daar al geruime tijd geen brood meer hadden gehaald liep Slow al met drie gratis bonnen rond. Bovendien had hij ergens deze week een bon ontvangen voor een gratis pak pasta van Panzani. En in onze Colruyt hebben ze geen Panzani.

Slow laadde het potteke tomatenpuree mét bon en het blikje cola mét bon in het mandje en merkte dat de actie van de koffiemelk voorbij was.

mske stond bij de pasta’s zo wat te bekijken wat ze zou meenemen.  Slow vindt het niet erg, maar mske vindt  dat heel vervelend, zo in een winkel binnen gaan en er alleen maar gratis zaken gaan kopen. “Weet je wat?” zei ze “ik neem gewoon een pak macaroni en een pak penne mee”. “Dat is goed” zei Slow terwijl hij nogmaals in zijn portefeuille dook “ik heb hier namelijk nog een kortingbon van 0,5€, ook van Panzani”.

Previous

Zorro rides again

Next

Weet je wat ik zie als …

6 Comments

 1. hahaha dié kwam uit onverwachte hoek … !

  ‘k Heb weer héél graag komen lezen ms-ke

  en op tijd en stond gegniffelft

  zoals met deze naam: PROTMACHIEN … ! GE-WéL-DIG

  zou iemand uit Ertvelde zeggen, GE-WéL-DIG … !

 2. Hehe..dat is volgens mij echt iets vrouwelijks…om dat problemen mee te hebben..ik zou me zelfs generen denk ik als ik alleen maar gratis spullen meenam hahahahahaa!
  Btw..je liet me schrikken..en ik begrijp nog niet helemaal wat je nu dacht dat er fout was hehe, maar het klopte dus wel. Thanx voor de felicitaties!

 3. Han

  Bonnetjes en kortingcoupons, jullie lijken wel Hollanders…

 4. ms

  Hahaha … en nu heeft hij net weer een bon gekregen voor een gratis mozarella van Galbani ! We kunnen al terug en zijn pas thuis.

  Vroeger had ik de indruk dat het gewoon een vrouwenzaak was, al vergat ik dat altijd. Maar Slow is écht niet te kloppen in de materie.

 5. gettie

  Ik ben zo een “flauw jen” ,ik durfde zelfs de gratis fles wijn niet gaan halen die onze krant gaf in de gemeente. Maar pas op, voor een interessant boek durf ik wel een inspanning doen hoor. En zegge dat ik pertang graag een glaasje wijn drink in summer evening, maar ook in de winter hoor; haha.

 6. ach die gratis bonnetjes.Ik knip die uit en stop ze in mijn tas .Maar ik vergeet het en als ik er dan toch aan denk zijn ze niet meer geldig .

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén