Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

’t Is een betalingsmiddel al is ’t geen geld

De vorige week vielen er twee bons voor een zak gratis frieten in de brievenbus en Slow en mske namen die, samen met de bon uit het plaatselijk gazetteke, mee naar onze GB toen ze daar comissekes gingen doen. Dat soort frieten was er niet, de ananas trouwens ook niet. Toen ze in de Colruyt waren keken ze daar ook eens rond, daar waren die frieten ook niet.

Vanmorgen onderweg naar de wekelijkse markt waar Slow en mske hun groensels halen zei Slow: “ik stap daar in dat Sparreke binnen en als ze daar niet zijn ga ik bij die Delhaize stoppen”. “Maar allee” zei mske “je kan toch niet in een winkel binnenstappen om alleen twee gratis zakken friet te halen”. “En waarom niet?” zei Slow “die krijgen dat terugbetaald zenne”. “Eigenlijk is dat wel waar” dacht mske en ging mee het Sparreke binnen, maar ze dacht toch “oef” toen ze die frieten daar zagen liggen, zodat ze niet in die Delhaize binnen moesten.

Nu moeten ze alleen nog dat potteke ananas vast zien te krijgen, maar dat is minder erg, daar gaan ze toch zo om de twee dagen om brood.

Previous

Voor altijd te laat

Next

Trage nikkel

2 Comments

  1. hé dat doet me er aan denken dat ik ook een bon gekregen heb voor een gratis pak friet van Mc cain nog wel. jaja die bon is geld waard.

  2. ms

    Jawel, 2x ook ! Maar ik wou geen reclame maken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén