Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koelen zonder blazen

Gisteravond stak ik mijn hoofd om de deur en keek naar binnen. “Kijk, wie we daar hebben” zei mske een beetje verwonderd, want het was al kwart voor negen. Meestal begin ik om een uur of zeven al rond haar benen te hangen en dan zegt ze: “neen Sloef, ’t is nog geen acht uur”.

Ze stond recht, vulde mijn eetbakje en keek nog meer verwonderd. “Wat scheelt hem?” vroeg ze “hij komt te laat en nu komt hij niet eten?” Ze bedacht dat ik misschien last van de warmte had of misschien was er wel iets ergers aan de hand, ziek of zo …

Slow stond recht en zei: “misschien is het de ventilator wel”, hij schakelde die uit en ik ging eten.

Gelukkig dat Slow doorhad dat ik niet van die windmolen moest hebben, of ik had gisteravond op mijn honger kunnen blijven zitten.

Previous

Onhebbelijkheden in de vroege ochtend

Next

Voor altijd te laat

6 Comments

 1. olive

  net zoals guusje niet snapt dat er weekdagen en weekenddagen zijn. in het weekend wordt er niet om 5.00 uur opgestaan guus!

 2. onbegrijpelijke

  hahhahaha, toch slim van slow hé. Ik zelf zou er niet meer van weg te kloppen zijn geweest met die hitte Ik ben dus keicontent dat het terug wat frisser is nu. Weg met de opgezwollen voeten en gezicht van de warmte en van niet te kunnen slapen
  onbegrijpelijke

 3. @ olive..
  wil je hier wat duidelijker over zijn aub..
  weet begot niet waar je het over hebt….

 4. ms

  Guusje is ook de naam van Olive’s kat !

  Dus is het eigenlijk simpel, allee … dat denk ik toch. Guusje de kat zal dus in het weekend om vijf uur niet snappen waarom Olive niet opstaat !

 5. olive

  gelukkig kan ms aan guusje uitleggen wie guusje is

 6. sorry..
  maar ok!nu kan ik volgen )))

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén