Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onhebbelijkheden in de vroege ochtend

 1. Sedert mske geen smeerkaas meer op haar ochtendboterham neemt, is kersenconfituur haar favoriete ochtendsmeersel. Die confituur heeft als onhebbelijkheid dat alle kersen bovenop komen te zitten zodat je enkel de twee eerste keren nog wat fruit hebt en verder enkel confituur. Onderaan blijft er dan nog wat gelebber dat dan wel naar kersen kleurt en smaakt maar dat is het dan.
   
 2. Slow, die de tafel dekt, is dan wel zo vriendelijk om steeds een verse pot te voorzien als het gelebberniveau bereikt is, maar heeft dan de onhebbelijkheid die al te openen en zelf die eerste laag met kersen op zijn boterhammekes te smeren terwijl die andere pot nog niet leeg is.
   
 3. Vanmorgen heeft mske er een opmerking over gemaakt. Nu niet dat ze zo kinderachtig is om daar ruzie over te maken, maar ze is gisteren nog maar eens tegen een daas opgelopen en dan is ze wat onhebbelijker dan normaal.

Previous

Weemoed om een onbekende

Next

Koelen zonder blazen

5 Comments

 1. Een daas = een steekvlieg? Ja, mijn woordenschat is nogal beperkt. :’-(

 2. ms

  Jawel, een daas is een steekvlieg, sommigen onder hen zijn paardenvliegen. En afhankelijk van soort tot soort is de reactie heviger. Deze was van het type rood en gloeiend en 5cm diameter. Niet de daas natuurlijk maar het resultaat!

  Met Zyrtec kan je het zeurend gevoel in je hoofd wel wat temperen maar het blijft nooit echt weg.

 3. allé toe kom,dat is toch eenvoudig op te lossen. Roer eens in dat potteke met kersen dan zijn ze wat gelijkmatiger verdeeld!!
  Jij hebt last van dazen maar wij hier van agressieve wespen in alle formaten!!Ze lusten hun speciaal potteke met bier wel, maar willen bloed en dan maar aanvallen .We ziten hier allemaal klaar met een vliegenmepper!!!

 4. olive

  dat van die lepel, daar moest ik ook aan denken

 5. ms

  Tja, aan een lepel had ik ook al gedacht maar als ik daar normaal geen probleem mee heb hoeft dat helemaal niet want dan moet die ook nog afgewassen worden.

  Ik ga seffes zien dat ik dat middel tegen dazen kan vinden in de sportwinkel, dat is een veel betere oplossing.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén