Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Midden korte zijde middenstap

Ergens deze zomer, de 26ste juli om precies te zijn, hebben we niet verteld dat Slow en mske naar een jumping gaan kijken waren. mske had vroeger wel willen leren paardrijden, dat hebben we al gezegd. Ze kijkt ook graag naar jumping, dat hadden we denkelijk nog niet gezegd. Daarom waren ze hier maar naar een plaatselijke jumping geweest.

Vandaag echter gingen ze naar een dressuurwedstrijd kijken. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als jumping maar anderzijds deed Zoneke daaraan mee en was het een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met de paarden van de familie Zoneke-Bollie.

In tegenstelling met wat Zoneke had gedacht was Merrie helemaal niet terughoudend en een echt flossebeest. Wat Ruin betreft, die zat in een box waar je zo makkelijk niet bij kon en zodoende viel het moeilijker hem te aaien en zullen we Zoneke op zijn woord geloven als hij zegt dat Ruin eigenlijk veel socialer is dan Merrie.

Alles liep als een fluitje van een cent. Merrie deed het schitterend. Zoneke deed het schitterend. Ruin liet een steekske vallen maar deed het verder ook schitterend. Ze waren allemaal tevreden met het resultaat. Merrie en Ruin omwille van de klontjes en Zoneke omwille van een papier met een uitslag er op.

Slow en mske waren ook tevreden. Resultaat? mske denkt dat ze toch eigenlijk nog niet te oud is om het toch nog te leren.

Previous

Een vreed dom gedacht

Next

Als je eens …

1 Comment

  1. waarom zou je het niet een keertje doen ? Een paar keer op proef en niet gelukt weer inruilen,hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén