Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wizzewasjes

Het begon eigenlijk in het weekend al. mske had het volledige weekend voorbehouden om nu eens eindelijk verder te doen aan de overheveling van het oude naar het nieuwe blog, dat ondertussen natuurlijk al lang niet meer nieuw is.

Toen was er zondag ineens een eigenaardigheidje. Het blog weigerde pertinent de naam van een prentje te accepteren. Het gaf zelf de oplossing door de naam iets of wat te veranderen. Eigenlijk deed het blog dat niet.  De ftp, die hier ten huize omwille van de gemakkelijkheid eigenlijk de wtf genoemd wordt, deed dat.

’s Avonds wou die wtf-ftp eerst geen backup maken, mskes haar ging steil omhoog staan. Zoveel overgeheveld en dan zou ze geen backup kunnen maken. Na lang aandringen deed hij het wel, maar met moeite.

Laat mske nu gisteren morgen opstaan, de pc opstarten, het blog opstarten en een wit blad krijgen. In plaats van stijl omhoog ging ze plat achterover want ze dacht dat zij wat had verkeerd gedaan in die wtf-ftp.

Ze heeft dan maar ineens de livechat geopend en daar bleek dat er serverproblemen waren met de server waar wizzewasjes op staat en dat ze er aan werkten. Toen was het blad niet meer wit maar kwam er een vermelding van hunnentwege.

Eerst vond mske het wat bizar dat ze publiciteit maakten met een panne maar toen bedacht ze dat het toch wel aardig was dat ze lieten verstaan dat het blog uit lag door technische problemen en niet door één of andere fout van ons.

Toen het terug was bleek dat ons account op read only stond zodat we wel konden posten maar geen prentjes zetten omdat we nog steeds geen contact kregen met de wtf-ftp. Nu ja, het is geen prentjesboek en de teksten primeren zodoende vonden we dat ook niet te erg. Het was enkel vervelend om oudere berichtjes te verhuizen.

Vanmorgen heeft hij nog wel eens gehaperd maar momenteel denken we dat hij terug continu draait.  Als het nog met horten en stoten moest werken, dan komt dat omdat we nu geen hout hebben vast gehouden.

Een mens is toch rap gewend aan iets. Het is nog geen twee jaar geleden dat we constant geplaagd zaten met één of ander falen van ons oorspronkelijk blog. Sedert we met dit hier bezig zijn hebben we nog geen noemenswaardige problemen gehad. Het is wel al eens voorgevallen dat het efkes haperde, dat wel, maar echt uit gelegen heeft het nog niet tot gisteren.

We weten dat technische problemen overal kunnen voorvallen maar het is wel aangenamer dat de mensen zeggen dat er een probleem is aan de server dan te horen te krijgen dat het aan je pc ligt.

Vivat de livechat!

Previous

Zucht

Next

Nog voor de brievenbus wordt gelicht

3 Comments

 1. ms

  Neen, dit was niet de oorzaak van de nare rare bui maar het deed er ook niet bepaald goed aan.

 2. ridder

  TITEL: wizzewasjesweer
  ten huize verheugd dat ms en haar woorden terug door het ijle zweven.
  koenie kiplekker,@two.com, groet.

 3. olive

  hier iets insgelijks met mijn mail. wel sturen niet ontvangen. gelukkig bleek maandag, lag het niet aan mij en ook snel weer opgelost.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén