Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een woordje meer …

Er verandert wel zo het één en ander bij de nieuwe uitgave.

 • Sloef en ik zullen de postjes delen. Laat ons zeggen dat Sloef de hoofdbrok op zich zal blijven nemen, maar af en toe zal ik zelf ook wel eens wat schrijven.
 • De manier van onze titel stoorde al een poos, maar omwille van de traditie bleef dat behouden. Op bijna vijf jaar tijd is alles geëvolueerd en houdt vernieuwing ook verandering in.
 • Er staat geen mailknop meer … omdat hij overbodig is. Zij die persoonlijker kennis willen maken, vermelden dat maar efkes in de reacties.

Dit is het eerste berichtje dat niet op het oude blog gepost wordt. Nu de knoop doorgehakt is, is het een verademing. Het oude blog is gestopt, maar wordt niet vernietigd. Niet omwille van enige binding, maar we gunnen het niemand dat ze morgen, of ergens in de toekomst, met deze naam een nieuw blog beginnen, zoals we hebben gezien bij een ander (eindigend) blog. Dat het blijft bestaan betekent ook niet dat we de deur openlaten om terug te keren.

Previous

En in het einde is het begin

Next

Allemaal mensen

3 Comments

 1. olive

  da’s geen grap! da’s een hele mooie verrassing! ziet er heel goed uit, leuk design.
  ik lees dus voortaan hier verder

 2. Hij staat al in mijn feedreader sé. Succes met de nieuwe aanwinst!

 3. Aangenaam, lente begint dit jaar op één april. Zal nu toch eens vaker op bezoek moeten komen. Komt er te weinig van wegens beslommeringen, teveel werk de laatste tijd en nog een paar al dan niet flauwe excuses, dezelfde waarom ook eigenste blog tijdelijk in de lappenmand ligt. Veel succes verder.

  noot: Katarakt heeft positieve invloed op de fruitkweek ten huize MAMM. Heb van’t weekend twee appelbomen en twee perenbomen geplant. Als ik afga op de serie zou daar volgend weekend al kilo’s fruit aan moeten hangen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén