Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De terughoudendheid des katers

Vandaag wordt hier dus wel gewerkt. Vandaag zijn er ook geen mede-auteurs meer. Gedaan met lam en lui op de zoldertrap te liggen. Het is werken geblazen.

Niet dat ik niet naar beneden kom als Amke en Ella hier zijn, maar ik ben nogal eenkennig. Dat zegt mske. Amke en Ella zijn wel erg lief en als ze me eten geven mogen ze me aaien. Anders niet en daar doet Amke een beetje haar beklag over.

Een volwassen gedistingeerde kater aaien? Ik hoop dat ze niet gaan verwachten dat ik prrrrrt prrrrrt prrrrrt prrrrrt ga zeggen ook.

Previous

Mijn nieuwe fiets

Next

Slow en de kokende moor

16 Comments

 1. Tsss..die ongezellige katten ook..en je snijdt nog in je eigen vlees ook want die kleine mensjes, die zijn altijd hartstikke vrijgevig met het lekkers hoor! hehe wroeff! En anders zijn ze net groot genoeg om ze een handje te helpen met ‘geven’ hehe…euhmm maar dat vindt de vrouw dan weer niet goed grmblll! Ik ben in ieder geval altijd heel erg blij met bezoek en draai m’n kont er zelfs tussen op de bank hehe wroeff! (het is natuurlijk niet omdat ze af en toe wat lekkers geven dat ze zomaar míjn plek op de bank mogen inpikken hè! hehe wroefff! )
  Woefjesss!

 2. Noblesse oblige! Trouwens, ik houd niet van lekkers. Toch niet wat honden lekkers vinden. Geef mij maar een stukje kaas. Of nee! Geef mij maar geen stukje kaas want dat is niet goed voor mijn waterafvoer.

  Dat van die bank … dat snap ik wel. Ik zou er ook niet om lachen mochten ze op mijn palier of zoldertrap komen liggen.

 3. Amaaaiii..je watertoevoer?? sta jij daar zélf bij stil? wat ben jij voor een beest?? hehe wroefff! een kát dus…duidelijk géén hond! Ik vreet alles op wat er voor m’n bek komt…en als ik dan de volgende dag (of, wat m’n baas nooit hoopt!, ‘snachts al) dan eens extra naar buiten moet met darmkrampjes…aaaach dat neem ik er gráág bij hoor hehe wroefff! ( de bazen vinden dat wel minder, maar ik zélf..??? neueueueueueue!! hehe)

 4. prrrrrt prrrrrt prrrrrt prrrrrt … liever de kat uit de boom kijken doe je dan. Is ook een hobby , en nog veiliger ook met zoveel jeugdig overmoed in huis … ! prrrrrt prrrrrt prrrrrt prrrrrt …

  Tot later hé …

 5. Alles opvreten? Ik ben geen stofzuiger zé! Ik eet deftig, daarom zegt Slow soms: “de pasja” als hij het over mij heeft. Hij zegt ook wel dat, als het moest kunnen, ik met mes en vork zou eten. Dat is dan weer overdreven natuurlijk.

  Ik zou het niet moeten weten hoor! Darmkrampen? En dan telkens als je er ene laat vliegen, staat iedereen te wapperen waardoor je al even goed een plakaat kan gaan aanhangen: “ik ben de stinker”. Neuh! Bedankt!

 6. bea

  Katten hebben een speciaal karakter, ze worden graag geaaid of ze worden niet graag geaaid En als ze al iets van leeftijd hebben (????) zijn ze meestal niet meer zo happig op het jong geweld.

 7. O maar hier loopt er een deftige kat rond die het maar helemaal niks vindt als er bezoek is en zeker niet van die halve metertjes die je altijd willen oppakken en aaien.Dan zoek ik een veilig plekje op (liefst in het bed van de baasjes of bij dit mooie weer onder een struik in de tuin)en als de kust weer veilig is dan kom ik weer rond baasje draaien om lekker brokjes te krijgen. Zolang kan ik wel wachten want dan krijg ik iets extra’s omdat ze me “verwaarloosd” hebben!!!

 8. Tsss…daar trek ík me toch niks van aan? als het té hard stinkt ga ik zelfs zélf wel eventjes ergens anders liggen hoor…en dan kijk ik heel meewarig nog even om naar die arme bazen die gewoon daar in die stank blijven zitten…whahahahahha wroef!

 9. Hoor! Hoor! Ik ben niet alleen om die kleine mensjes maar een beetje eigenaardig te vinden. Er zijn nog katten met verstand in hun kattenkop.

  @ Axel: wat een finesse! Typisch een hond. Neen hoor, als ik dan al ene moest laten vliegen zou ik dat zeer discreet doen. Maar óf ik het doe, dat is zeer de vraag. Noch Slow, noch mske hebben dat ooit gehoord, gezien noch geroken.

  mske kende zo een gezegde dat zei: “er van weglopen zoals een hond van zijne str***”. Dat blijkt dus te kloppen.

 10. HAHAHA!! túúrlijk klopt dat…maar een ánder z’n str*nt…dáár ben ik wel voor te vinden hoor!!!!
  tsss..welk dier houdt daar nu niét van.?!

 11. Viespeuk! Brrrrr! Putje maken alles netjes achterlaten, dat moet je doen.

  Een kat zou jou nog wel wat kunnen leren. Wildkakker! En de vrouw opzadelen met een kakzakske! Lekker warm in de winter!

 12. Lekker warm in de winter? ze neemt dat niet mee naar bed of zo hoor! hehe wroeff! En ik kak nooit wild…altijd heel kalmpjes hehe..anders hangt het in m’n haar hè..en dat vind zelfs ík niet zo fris! Trouwens…in húís kakken…dát ook niet, bakje met korrels of niet….ruik dat toch altijd wel bij de vrouw haar zussen die katten hebben..yuck yuck yuck! ( het rúikt viezer dan dat het smáákt moet ik zeggen hehe wroefff!)

 13. Ooooh! Dààrom dat Slow dat altijd leeg maakt tegen dat het hier een beetje kats gaat ruiken? Om te verhinderen dat er een hond het spul zou komen opeten.

  Rare beesten, die honden!

 14. en toch hé Sloef mag je wel een beetje liever zijn voor Amke en Ella
  enkel maar laten aaien als je iets krijgt, foei hoor

 15. Gettie

  Sloef,natuurlijk zie je Amke en Ellen graag, maar je wil nog niet “dood”geknuffeld worden hé, je wil nog graag lang leven om hen te zien en te voelen en te ruiken. 1-kennig, maar nee begot, het zou nog al raar zijn dan in huize mske zo met 2 voederaars hé.
  Onze kat ging nooit naar echte “poezemensen” omdat hij wist dat die te “lief” waren en naar “gewone” mensen ging hij eens even naast de benen strijken om te zeggen “hier ben ik en van mij blijf je af” sprong voor 10 seconden op hun schoot en haha dan was hij weer weg.

 16. @ Fotorantje: er is geen keus, het is laten aaien of niet eten.

  @ Gettie: ik ga bij niemand. Volgens mske is dat mijn halve wilde kant. Het kan best zijn dat je hier op bezoek komt en me nog niet eens te zien krijgt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén