Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Met belgerinkel naar de winkel

Als er nu iemand is die met de actie: “Met belgerinkel naar de winkel” meedoet zijn het toch Slow en mske zeker.

Telkens je met je fiets naar de winkel rijdt krijg je een stempel op je kaart, als je tenminste bij een winkelier binnenstapt die daar aan meedoet natuurlijk

Dit jaar was dat gedurende vijf weken van 7 mei tot 11 juni. Als de kaart vol is, stop je die in een urne en kan je een fiets winnen. Bovendien kon je met een volle kaart ook een fietsponcho van een ontwerp van Kaat Tilley kopen, waarde 25€.

Aangezien mske die poncho’s nogal aan de kleine kant vindt en omdat Amke en Ella hier ook in de koudere dagen komen wou mske er twee. Op voorhand te storten om te reserveren. Eind september zouden die poncho’s bij de fietswinkel van hun keuze liggen.

Eind september krijgt mske één mail:

Beste fietser,

Met dit bericht brengen we u op de hoogte van een vertraging in levering van de door u bestelde regenponcho, ontworpen door Kaat Tilley en behorend tot de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel. Reden is dat uit recente testen is gebleken dat de poncho nog niet voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen aan een dergelijk product. Zo blijkt de waterdichtheid van de poncho niet voldoende te zijn. De organisatoren en fabrikant Basil benadrukken dat de verantwoordelijkheid voor deze fout bij hen ligt en niet bij ontwerpster Kaat Tilley.

Hoewel wij graag zo spoedig mogelijk uw bestelling willen leveren, vinden wij het belangrijker om een product te leveren met de kwaliteit die wij voor ogen hadden, een regenponcho/picknickkleed waar u jarenlang plezier van kunt hebben en die voldoende bescherming biedt tegen regen.

Dit betekent dat de poncho’s opnieuw geproduceerd moeten worden, waardoor de door u bestelde poncho niet eerder geleverd kan worden dan februari 2012. Behalve welgemeende excuses voor deze vertraging, biedt Basil een kleine compensatie voor de lange wachttijd in de vorm van een gratis handig opbergzakje voor de poncho.

De bestelde poncho zal vanaf 13 februari 2012 bij uw fietshandelaar zijn. We sturen u nog een e-mail met uw persoonlijke code en het afhaaladres zodra de poncho’s beschikbaar zijn.
Mocht u al een poncho afgehaald hebben, dan mag u deze gewoon houden om te picknicken. U krijgt in elk geval ook een nieuwe poncho.

Uw geduld is al even op de proef gesteld, dat realiseren wij ons. Wij verontschuldigen ons dan ook oprecht voor het ongemak dat eventueel is ontstaan door deze vertraging. En wij danken u voor uw begrip.

Vriendelijke groeten,

Bedankt voor ons begrip. Welk begrip? Dat er zijn die de hunne dus al voor eind september mochten halen? Dat er zijn die er twee krijgen voor de prijs van één?

Wel, mske is daar niet blij mee. En ze mogen nog aanbieden wat ze willen, als ze niet kan betalen bij afhaling dan kunnen ze met hun spullen de boom in!

Previous

Lap! Daar hebt ge’t!

Next

Ze hebben het vlaggen

9 Comments

 1. Gelijk heb je!

 2. Hahahaa…lig alleen al dubbel om het feit dat ze regenponcho’s hadden die niet waterdicht bleken te zijn woehahahahahahaaa! wat een blamage!
  Ahum..kuch..even ernstig nu..inderdaad, vreemd dat er zijn die hun (lekke woehahahahaa!) regenponcho’s al hádden..en dat je zó lang moet wachten…dan wordt het zowat weer mooi weer. Slechte actie hoor!

 3. Hé baasje heeft er ook zo 1 gekregen omdat zijn dochtertje zo’n poncho wilde. Wij hadden hem ook nog niet maar we denken er wel hetzelfde over hier zal ’t ook niet meer vooruit betalen zijn. In stilte vragen wij ons af wat er in februari gaat gebeuren. Gaan we hem dan wel echt hebben?

 4. bea

  Betalen op voorhand is altijd risicogebonden, ben daar ook geen liefhebber van. Wel brute pech, toch zeker voor degene die nog geen lekkende poncho kregen.

 5. Sloef goede middag…

  toch al een positief feit dat ze u een brief zenden en er dan voor uit komen dat ge best ne regenscherm meeneemt ! Gewoonlijk hoor je niks meer en wordt je kloddernat, maar kom …er bestaat nog hoop dat de fabrikant nog over de brug komt ! Fijne groetjes )pepino

 6. ms

  Ik wil anders ook wel van heel veel mensen 25€ of meer bijna een gans jaar op mijn rekening “bewaren”.

  Ik dacht van de Bond Beter Leefmilieu meer te mogen verwachten. En die compensatie?

 7. Woehahahaha oh ja…die compensatie was ik nog vergeten…een zakje!..helemáál om je dood te lachen!
  Maar hé…inderdaad…die lui zullen er niet slechter van worden hè zelf…met al die rente..!

 8. Zo zie je maar dat je nooit zeker bent dat je de spullen krijgt die je vooraf betaalt. Ik ben daar altijd weigerachtig tegenover.Maar ja als het een klein bedrag is durf je dat al eens en ik denk toch dat ze het goed menen gezien die lange excuus brief. Maar met die compensatie die je nu kreeg begin ik me toch ernstig vragen te stellen of je ooit nog een poncho zal ontvangen. Dat is toch te gek ! Inderdaad zoals je zelf zegt het geld eerst zes maanden vast zetten daar verdienen ze ook nog aan!!
  Alé hou het positief en wacht maar af tot februari!!

 9. Is niet bepaald een kleine vertraging… n ik vind een gratis zakje ook maar een bitter slechte compensatie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén