Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De sjakosj en de reiszak

mske maakte de reistas klaar om naar het trouwfeest te gaan. Geen valies maar gewoon een grote reistas voor één nacht.

Helemaal bovenaan legde ze Slow’s pas gestreken hemd, zijn pasgestreken broek en haar pasgestreken broek. Heel voorzichtigskes legde ze die daar heel losjes op.

En toen bedacht ze dat ze toch eigenlijk liever niet met een sjakosj over de Meir wou lopen en ze stak alles terug in haar heuptaske en wou dat sjakosjke onder al dat pasgestreken en licht ingepakte goed stoppen.

Ge gelooft toch niet dat dat lukte? Dat zat daar zo precies in gebetonneerd. mske heeft alles er terug uit moeten halen en dan moest ze nog oppassen of ze kon al dat gestreken goed optenieft opplooien.

Straf hé! Straffer dan beton.

Eigenlijk is dat hier maar een dom vertelselke, maar ik vond het toch het vermelden waard omdat ik mske bezig had gezien met voorzichtekes zijn en dat het daarna leek of die reiszak dat goed niet meer wou lossen … of zou die nu niks met die sjakosj willen te maken hebben gehad. Dat heb ik weer eens fijn geformuleerd, zo te zien lezen.

Dom vertelselke of niet, ge zult het er moeten mee doen.

Previous

Verleert ge’t of verleert ge’t niet?

Next

Opgeruimd staat netjes

2 Comments

  1. Hehe..we get the picture Sloef!

  2. We doen het er mee.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén