Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verbrande kranen

Slow en mske reden zaterdag nog maar eens met hun fiets naar Hannut langs het rustige fietspad.

Ze waren zo aan de brug van de autosnelweg toen Slow zei: “aha, hier is dat wachtbekken”. Nu zijn ze daar al een paar keer door gereden maar ze hadden daar dat wachtbekken nog niet bemerkt.

Waarom dat nu ineens zo belangrijk was om weten? Wel laatst las mske in de krant een artikel over de kranen die in Landen aan de E40 in brand waren gestoken. Toen had mske zich al afgevraagd waar en hoe. Nu begreep ze het wel.

Dat fietspad op die plaats moet namelijk erg verlaten zijn zo ’s avonds. Dat er zich toch mensen blijken op te houden is merkbaar aan de muren van de brug die vol staan met graffiti en geschilderde boodschappen.

Maar wat is er nu toch zo plezant aan die vernielzucht altijd?

Previous

Zwaar accident

Next

Ergens onderweg

7 Comments

 1. bea

  Erg, dat begrijp ik ook niet.

 2. Dat vraag ik me dus ook altijd af. Ik heb dat in m’n jeugd ook nooit gedaan..welke jongeren doen dat wél? en waarom? vragen waar ik absoluut geen antwoord op heb hoor!

 3. Ik snap dat ook niet goed hoor ! Hier bij ons hebben ze afgelopen weekend weer verschillende autobanden platgestoken. Raar maar waar: Wat hebben ze dààr aan ???

 4. Goeie vraag …

 5. Ja, spijtig…. soms pak vuil op straat met glimlach dan zet het ik een vuilnisbak. maar een grote schade zoals brand… wat kunnen wij doen?

 6. Sloef goede middag…

  dat vragen wij ons alle dagen af ! Wat denkt ge van de ‘ strafcompagnie ‘ van den troep terug uit het stof te halen ? Dan schijten ze in hun broek ( sorry voor de broek ) ! Fijne groetjes )pepino

 7. Het is onbegrijpelijk want niemand vindt het leuk dat iets vernield wordt en toch gebeurt het dagelijks. Wie doet dit dan!?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén