Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koetjesreep

Toen Slow en mske gingen wandelen speelde Slow vals. Ze hadden het parcours uitgestippeld en toen ze aan de tweesprong waren zei Slow: “je had iets gezegd van het kerkhof van A. en mske zei: “wel ja, richting kerkhof van A”. Maar Slow wou absoluut naar het kerkhof van A. En mske, die altijd veel te goed is, gaf toe en ze gingen tot het kerkhof van A, en zagen daar dat de hoofdpoort was afgesloten maar je kon wel langs de achterpoort binnen. Logica?

Maar daardoor zag mske het fietspad en ze dacht luidop dat dat wel eens de aansluiting kon zijn op dat andere fietspad dat ze enkele dagen terug had gezien en Slow zei: “kom we gaan kijken” en mske zei dat dat goed was voor morgen. Maar Slow wou gaan kijken tot op het bultje. En mske, die altijd veel te goed is, gaf toe en ze gingen tot op het bultje.

Maar toen wou Slow ineens door, maar dan heeft mske haar veto-recht gebruikt! En Slow wou haar voort trekken maar mske bleef stokstijf staan!

Terug thuis is Slow dan naar de winkel geweest en hij heeft koetjesrepen meegebracht, dat is om verder te kunnen stappen.

Previous

Bitter?!

Next

Idioot!

1 Comment

  1. 25-03-2004, 18:24:22
    Njamies,
    koetjesrepen

    Aude Audenda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén