Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Water dat alleen maar door de kraan komt

« …

De lavabo’s zijn aangesloten, alletwee.

Slow en mske hebben die dus gedemonteerd, de leidingskes meegenomen naar de winkel en daar wisten ze te vertellen dat de installateur, zonder te weten dat zij dat niet waren, die draad had beschadigd, waardoor het nu met de grote vorst ineens kon gaan lekken.

Hij opperde ook dat die kranen dan ook konden beschadigd zijn. mske kreeg bijna een hartinfarct. Als ze die ging googelen op internet zag ze dat die ook serieus opgeslagen waren in prijs. Dus is Slow mét kranen en al terug naar ginder gegaan. De kranen waren gelukkig in orde. Hij bracht vier nieuwe leidingskes mee.

En dan was er nog wat, die idioot van een installateur van toen had gezegd dat die leidingen niet overeenkwamen met de aansluiting van de stopkranen. In de winkel zegden ze dat stopkranen altijd ⅜” zijn, die ellendeling had daar ½” van gemaakt.

Weet je, mske bekloeg zich dat ze het niet eerder had bestudeerd, dan had haar lavabo ook al aangesloten geweest.

Ze hebben eerst nog wat afgewacht alvorens de kranen vast zetten om te zien of het nog lekte. Dat vastzetten en die bak terug hangen was toch zo dringend niet, het was nog altijd wachten geblazen op dat tweede stel veren dat ondertussen al van 17 februari 2012 besteld was.

Ondertussen is dat natuurlijk ook al lang gebeurd, al is dat tweede stel veren nog altijd niet toegekomen.

Previous

Hoe kan dat nu?

Next

Vogels van allerlei pluimage

3 Comments

  1. Klusje geklaard..en wat je zelf doet is altijd beter gedaan!

  2. Gettie

    Vakmanschap is dus blijkbaar geen meesterschap voor diene installateur!
    Was het weer kunst-en vliegwerk om water door de kraan te krijgen en de veren op de plaats te zetten?

  3. Ooit hebben wij ook eens zoiets meegemaakt door een ‘vakman’ Kostte ons veel centjes en nen hoop gebleir achteraf. Die ‘vakman’ stak het ook op de kranen, die had hij niet geleverd aan ons, maar kwamen van ike(o) en dààr lag , volgens hem, de schuld. Niets was minder waar, bleek achteraf; Zijn ‘opvolger’ plaatste die kranen met gemak, en hebben sindsdien nooit meer gelekt! Zo zie ja maar … vakmanschap is meesterschap, idd, maar niet bij iedereen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén