Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De treinen dan maar

Eergisteren lazen ze hier dan dat er terug een spoorstaakaanzegging is bij de NMBS en dat voor 29 en 30 oktober.

En neen, ik mocht het van mske niet meer in het Engels vertellen, zij vindt dat geen goed idee om te protesteren tegen de verengelsing door in het Engels te schrijven. En zij betalen nu eenmaal mijne Eukanuba hé …

Eergisteren dus, weeral gesprekken afgesprongen, weeral hun goesting niet krijgen, weeral dreigen met staken, weeral …

En nu is het geen kwestie van thuis te geraken, het is een kwestie van weg te geraken.

mske heeft gisteren de boekhouder opgebeld en gevraagd of ze, als ze zondag moesten vertrekken, die overnachting in een hotel mogen aftrekken.

Dat mag maar gedeeltelijk en dan moeten ze nog een krantenknipsel bij de belastingsaangifte doen, want ja, als die mannen dat nakijken, weten die waarschijnlijk niet meer dat het om een spoorstaking ging.

Gedeeltelijk? Slow en mske gaan wel helemaal in dat hotel slapen hoor!

Previous

Een kwestie van prioriteiten stellen

Next

Weet je nog?

9 Comments

 1. bea

  Het andere deel terugvragen aan de NMBS?

 2. Het was weer leuk om te komen bijlezen. Het goede weer heeft me de laatste tijd veel naar buiten gelokt.
  tja die treinstakingen, sporadisch neem ik al eens de trein en het is altijd wat … om ter bestemming te raken. Ik hoor wel eens van mensen die dagelijks de trein nemen, dat zo een treinreis van en naar je werk, je energie wegneemt …
  Fijne dag verder, groetjes

 3. ms

  Tja, voor pendelaars kan het natuurlijk ergerlijk zijn, maar wij nemen niet dagelijks de trein.

  Wat ik vervelend vind is dat wij maandagochtend die trein moeten hebben en nog niets weten. Op het laatste ogenblik een hotel of B&B reserveren is ook niet bepaald een gemakkelijke opgave.

  Het zijn niet enkel pendelaars die van de trein gebruik maken en daar denken ze zo direct niet aan hé.

 4. Dan willen ze de mensen het “openbaar vervoer” aanbevelen om de files te vermijden…maar dat ze eerst eens beginnen met dat openbaar vervoer alle dagen te laten rijden en dat ze hun geschillen binnenskamer oplossen.

 5. Als jij een gedeelte terug krijgt, en Slow ook een gedeelte, dan zijn jullie beiden toch één geheel … ? Als ik het in Brussel, voor het zeggen had,
  dan zaten jullie goed … ! (

  (( knipoog )))

 6. ms

  Klaverke for president!

 7. De slimste
  mijn tante haar broer is mijn vader

 8. Mischien komt het nog goed volgende week met de gesprekken, want met het weekend mogen ze een uur langer slapen, en zijn ze dan uitgeslapen om aan nieuwe besprekingen te beginnen

 9. Waardeloos die treinstakingen..het helpt nergens tegen ook nog. Maarrr..ik kan me voorstellen dat die mensen toch wát willen doen.
  Voor de (onschuldige!) slachtoffers is het alleen echt vervelend..want nee..het zijn niet alleen forenzen..al helemáál niet als ze het in het weekend doen hè! Ook de internationale treinen rijden door of vanaf Brussel..héél vervelend als die dan niet gaan..of je kunt er niet komen doordat de rest stilstaat. Kan je zomaar een vakantie kosten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén