Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

’t Is geen slecht weer zeker?

Sedert toen die dag hadden we ze weeral niet meer gehoord. Gezien ook niet trouwens. In die mate dat Slow en mske daar niet meer aan dachten, ze lopen hier nu ook niet altijd rond met de mannen van de gas in hun hoofd.

Maandagmorgen om half acht … “Het wil weeral lukken” zei mske want ze waren zondagnacht wat later gaan slapen en wilden wat langer blijven liggen.

Gisteren dinsdag zagen we hen niet meer terug. “Dat komt met het weer” zei Slow. “En maandag dan?” vroeg ik me af want toen was ’t nu ook niet bepaald schoon weer geweest.

Toen ze dinsdagnacht thuis kwamen zei mske: “Ik ga nu toch nog dat dossierke maken, dan moet hij er morgen niet naar vragen en dan ben ik gerust en dan slaap ik morgen wat langer”.

Wat langer slapen? Wie stonden hier gisterenmorgen om half acht met een doekkermachien mske uit haar bed te doekkeren denkte?

De mannen van de gas!

Previous

Dringend en urgent en is het nog niet af …

Next

Al wagge zegt zerre zellef

1 Comment

  1. ai ik had hier achterstand . Ik heb het gelezen maar ik ga er niet meer op in gaan. Geen oude koeien uit grachten halen .’t Is gezegd door Mske en het is dus nu verleden tijd (of zou het moeten zijn).Toch ,ik was ook eens zo “verstandig ” om een poffertjespan te kopen. Maar die bobbelige pan werkte niet op elektrische platen. Het kon alleen op gas. Dus bleef die pan in de kast en later in de vuilnisbak…
    Je snapt dat niet bij werken als de mannen van het gas. Hier kwamen ze onlangs bomen snoeien in de straat… in de vroege ochtend. Ken je dat geluid. Daar kun je absoluut niet meer van slapen. En als je dan een tijdje op bent en sloten koffie hebt gedronken om deftig wakker te worden,dan …hoor je niets meer en blijft het de hele dag stil!
    Maar ik hoop dat je deze ochtend hebt kunnen uitslapen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén