Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De vraag der vragen

Waarom ik eigenlijk niet buiten mag?

Hierom!

De honden zijn er mee vergiftigd, mogelijk Machoechel ook.

Het is zo een verduveld vuil goedje, dat je compleet verlamt, dat je niets kan doen dan gewoon liggen doodgaan en pijn hebben.

Snap je dat mske dat niet meer wil mee maken?

Previous

Het commando

Next

De betweter

5 Comments

 1. Ja..dat is echt verschrikkelijk, zoiets..Axel zou dat ook zó opvreten..ik moet er niet aan denken. Vroeger, de hond van m’n moeder, die lustte geen worst! Die hond ontsnapte vaak (hij sprong met z’n voorpoten op de deurknop en door z’n gewicht duwde ie dan zelf de deur open)en anderen hadden daar schijnbaar last van, want er lag geregeld een stuk paardenworst in de brandgang bij m’n ouderlijk huis, met in het midden duidelijk iets erin gesmeerd..maar ja..die hond lustte dus geen worst..dus dat gif heeft ie ook nooit binnen gekregen! Hadden ze káás gebruikt… dan was Bobby nooit 15 jaar geworden!

 2. Met hoeveel poezen zijt ge nog sloef? Gelukkig wonen wij in een diervriendelijke buurt

 3. Erg dat mensen dit doen. Indertijd is onze poes op zo’n manier dood gegaan. Er werden stukjes spons geweekt in iets wat dieren graag ruiken neergelegd en als ze dit opaten zwol het in hun maag en op den duur gingen ze dood want ze konden niet meer een noch drinken. Als je het opmerkte was het al te laat.

 4. ms

  Sloef is nog alleen (als kat).

  Maar omdat hij niet gewend was aan buitenkomen in het vorige huis, is hij hier nooit buiten gegaan. En bovendien is hij ook niet gewend aan verkeer.

  Het was trouwens niet hier in de buurt dat de honden en Machoechel werden vergiftigd, dat was in het vorige huis.

 5. Die mensen zouden ze het spul ook moeten laten opeten. Dan zouden ze begrijpen wat ze een dier aandoen. Alsof die beesten niet afzien. Wij hebben ook poezen en als kind hadden wij altijd poezen en ooit eens een hond. Als je dieren niet in je omgeving wenst, gooi er dan met water na, dan komen ze zeker ook niet meer. Maar dit!!!! Goh, ongehoord!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén