Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vakantiebestemmingen

Door het plotse overlijden van de buurman, kwam het besluit om toch maar op vakantie te gaan, in een stroomversnelling te zitten.

Met in acht name van de eerder vermelde beperkingen en mskes zin om nog eens naar de Wadden te trekken, waren de grote lijnen gezet.

Maar toen waren er enkele mensen die het geen al te best plan vonden om zomaar op één van de Waddeneilanden te gaan logeren. Ze beweerden dat je zo een eiland op één dag gezien had en dat je er dan de ganse week vast zat. Dus bleven Slow en mske maar op het vasteland … in Harlingen.

Toch staken ze de Waddenzee over om eens een toerke te gaan fietsen op Terschelling. En tijdens dat fietsen zei Slow: “ik zou me hier best een ganse week kunnen amuseren hoor”. Tja, Slow en mske zijn niet moeilijk, als ze kunnen zwemmen, kunnen fietsen en kunnen wandelen zijn ze al lang content.

Dus bestaat de mogelijkheid dat ze ooit nog eens een volledige week op zo een Waddeneiland gaan vakantie houden.

Maar dat zal volgend jaar niet zijn, mske heeft andere plannen en Slow gaat akkoord al komt er deze keer wel degelijk varen en/of vliegen aan te pas.

Previous

Wat hebben ze niet gezien?

Next

Dizze moatte jo ha!

6 Comments

 1. Je luistert naar de verkeerde mensen!

 2. ms

  Ach, als ik iets niet ken luister ik wel naar wat mensen zeggen om dan later zelf mijn conclusies te trekken.

  Nu hebben we een fijne vakantie gehad en de mogelijkheid om er nog eentje te hebben. Er is niets onherstelbaar gebeurd, wat wél het geval zou geweest zijn hadden we een week op het eiland geboekt en er ons stierlijk verveeld hadden.

 3. bea

  Sommigen hebben iets heel snel bekeken terwijl anderen het wel langer kunnen volhouden. Er moet van soorten zijn

 4. Hier nemen we vakantie in de straat en tuin.
  Gemeente bierbak, flessensraat nummer stopsel

 5. ms

  Dat lukt hier dus niet. Er komt altijd wel één of andere klant aandraven met iets dringend of iets dat hij vergeten heeft.

  Het was de eerste echte vakantie in bijna tien jaar. Ik neem nu wel de laptop mee, maar werken komt er niet aan te pas, de out of office reply staat op.

 6. Áls je je er verveeld had, had je natuurlijk ook een dagje (of twee) naar het vasteland kunnen gaan hè! Maar die eilanden zijn niet bepaald onbewoond of zo..genoeg te doen daar lijkt me.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén