Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een moddertoestand

mske vond een kaart. Eigenlijk zag ze enkel een foto in een hoop modder, maar toen ze die foto opraapte zag ze dat die foto onderdeel was van een kaart. Een modderige dan nog.

Ze nam die mee naar huis en liet ze drogen. Wat het voor iets was kon ze niet opmaken. Ze googelde op de naam die onder de foto stond, maar zonder resultaat.

Er staat dus niet op voor wat het ding dient, wie ze uitgaf, waarover het gaat. Er is enkel de vermelding: “If you find this card, please send it to:” en dan staat er een postbus.

“Wat een lef” dacht mske. Ze verliezen hun spullen in het midden van nergens en dan kan je nergens ook maar gegevens vinden maar je mag wél kosten maken om het ding terug te bezorgen.

Dat doet mske niet. Geen denken aan. Ze gaat ze nu ook niet weggooien … dat niet.

Ze zal er net hetzelfde mee doen als met andere vondsten die misschien belangrijk zijn en waar ze de eigenaar niet van kent.

Previous

Het omslachtige raadsel

Next

Een deel van de koek

4 Comments

  1. Aan een prikbord in een warenhuis hangen?

  2. Maar zal die kaart dan niet aan een ballonnetje hebben gehangen? en zal er dan niet ergens een Engels kindje vol spanning zitten wachten tot iemand juist zíjn/háár kaartje vindt?

  3. ms

    Nope! Het is een stevige kaart, grootte en type van een bankkaart, maar dat staat er dus niet op. Het kan dus ook een telefoonkaart of een inkomkaart van wat dan ook zijn.

    Enkel die foto (en het is geen kindje), een naam en die vermelding.

  4. Oooh.. zó’n kaart.. nou ja..hoef je toch geen kosten voor te maken.. stop ‘m in een envelop, schrijf dat postbusnummer erop en gooi ‘m in een brievenbus waar je tgoevallig net langskomt.. en de post doet de rest.. neem ik aan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén