Er zijn zo van die dingen die ergerlijk zijn, zoals het plannen van een uitstap met Amke en Ella en dat die dan niet helemaal wordt wat je ervan verwachtte.

Zo gingen we twee jaar geleden naar een maïsdoolhof, die erg in de smaak viel. Daarom stond hier nu al sindsdien een uitstap naar een grotere doolhof op de planning. Dat kwam er nu deze vakantie eindelijk van. Op de site ziet het er allemaal veelbelovend uit.

Eens ter plaatse was dat al een heel pak minder zodat we besloten dat we enkel de doolhof zouden doen. Dat het die dag eigenlijk te warm was, kon je niet aan de uitbaters verwijten, maar alle attracties waren piepklein en de doolhof? Die was hopeloos verouderd, zeg maar versleten.

Dat het al bij al een prettige ervaring werd, was dan ook enkel te danken aan het jeugdig enthousiasme al waren we allemaal akkoord: één keer, nooit meer!